Ολυμπιακός : Η αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός : Η αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι με την Ενωση – Γιατί έμειναν εκτός αποστολής οι Λαλά, Ρέαμπτσιουκ και Αβραάμ.

Ετοιμος για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ (4/4) στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στου Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρησης με τους Κιτρινόμαυρους.

Σε αυτή δεν βρίσκονται τα ονόματα των Λαλά, Ρέαμπτσιουκ και Αβραάμ. Ο Γάλλος μπακ είναι τιμωρημένος, αφού στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αρη είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα, ενώ ο Μολδαβός αμυντικός είχε επιβαρυνθεί πολύ στα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας και αποφασίστηκε να μείνει εκτός, για να ξεκουραστεί και να είναι 100% έτοιμος στον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα ημιτελικά του θεσμού. Οσον αφορά στον Αβραάμ, ο έμπειρος σέντερ μπακ είναι τραυματίας και παραμείνει στα… πιτς.

Στην αποστολή, που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές, επιστρέφουν οι Ρούμπεν Σεμέδο, Ματιέ Βαλμπουενά και Αχμέντ Χασάν, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και βρίσκονται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το τελευταίο κομμάτι της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Μπα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Χασάν, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ