Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι

Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να παρατάξει τον Ολυμπιακό με 3-4-3 και χωρίς «10άρι» στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείστηκε από την Αρσεναλ, αλλά κάποια πράγματα του έμειναν. Ειδικά από τη νίκη στον επαναληπτικό. Και την  εμφάνιση στο Emirates. Εκεί όπου Ερυθρόλευκοι όχι μόνο νίκησαν, αλλά το έκαναν λανσάροντας ένα νέο σχηματισμό. Έναν σχηματισμό που φαίνεται ότι αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς. Και τον διατηρεί και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει to10.gr. Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά οι Ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν χωρίς κάποιον εκ των Φορτούνη ή Βαλμπουενά στο αρχικό τους σχήμα. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Ο Μαρτίνς ξεκινάει τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια. Ενώ η τριάδα των στόπερ μπροστά του θα αποτελείται από τους Σεμέδο, Παπασταθόπουλο, Μπα. Σε ρόλο δεξιού μπακ χαφ θα αγωνιστεί ο Θανάσης Ανδρούτσος. Ενώ αριστερά, απόντος του Ρέαμπτσιουκ, θα πάρει θέση ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον συγκεκριμένο ρόλο.

Στη μεσαία γραμμή ο Μαρτίνς επιλέγει να ξεκινήσει τους Εμβιλά και Καμαρά, αφήνοντας στον πάγκο τον κουρασμένο Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ενώ στην επίθεση αποφάσισε να μην παίξει με κανένα από τα «δεκάρια» του. Ο Φορτούνης θα είναι στον πάγκο, όπως και ο Βαλμπουενά, που αισθάνθηκε και μία ενόχληση στην προπόνηση του Σαββάτου. Με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος τεχνικός να έχει αποφασίσει να ξεκινήσει τους Μπρούμα και Μασούρα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ