Ολυμπιακός : Καλά νέα για Φορτούνη, Σισέ και Σεμπά

Ολυμπιακός : Καλά νέα για Φορτούνη, Σισέ και Σεμπά

Ο Όσκαρ Γκαρθία είδε τους Φορτούνη, Σισέ και Σεμπά να προπονούνται σε φουλ ρυθμό και θα είναι στην διάθεση του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων στο Ρέντη ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία τους για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Όσκαρ Γκαρθία είδε με ικανοποίηση τους παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών να κάνουν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας κι αυτό φυσικά σημαίνει πως είναι στην διάθεση του για το ματς με τον δικέφαλο του Βορρά.

Ο Κώστας Φορτούνης, ο Πάπε Σισέ αλλά και ο Σεμπά προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμό χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις κι αυτό είναι φυσικά ένα πολύ καλό νέο για τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικός και είναι μεγάλη υπόθεση για τον προπονητή των πρωταθλητών να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ