Ο Μάρκοβιτς επιβεβαίωσε την επιστροφή του στον Ολυμπιακό

Ο Μάρκοβιτς επιβεβαίωσε την επιστροφή του στον Ολυμπιακό

O Σέρβος αμυντικός σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του τόνισε ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας απόλυτα όσα είχε γράψει to10.gr.

Στις 21 Μαρτίου to10.gr είχε γράψει ότι ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς το καλοκαίρι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό και θα πάρει μέρος στην προετοιμασία των Πειραιωτών, με στόχο να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Σήμερα, ο Σέρβος αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Παρτιζάν, σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα, του επιβεβαίωσε όσα είχε γράψει to10.gr. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά το τέλος του σέρβικου πρωταθλήματος θα γυρίσει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

«Σύμφωνα με το deal του δανεισμού μου, είμαι υποχρεωμένος να γυρίσω στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Τη στιγμή αυτή, δεν ξέρω αν είναι πιθανό να με αγοράσει η Παρτιζάν, αν σχεδιάζει να με πουλήσει ο Ολυμπιακός ή να με αφήσει στην ομάδα. Ξέρω ότι σε δύο με τρεις μήνες όταν θα πάω στην Ελλάδα θα μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, με τον 21χρονο σέντερ μπακ να απαντάει: «Μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα. Είμαστε καλοί φίλοι, θα συνεχίσουμε να κάνουμε παρέα».

Ο νεαρός αμυντικός είχε παραχωρηθεί από τον Ολυμπιακό ως δανεικός στην Παρτιζάν τον περασμένο Οκτώβριο και μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 21 συμμετοχές με τη φανέλα της σέρβικης ομάδας, έχοντας 1 ασίστ σε 1.888 λεπτά συμμετοχής. Οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές, με τον 21χρονο να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους στόπερ του σερβικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, μέσα από τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις κέρδισε την κλήση του στην εθνική ομάδα της Σερβίας. Απόδειξη της σπουδαίας εξέλιξής του και της πολύ καλής παρουσίας του τη φετινή σεζόν στην Παρτιζάν. Παρουσία που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ