ΠΑΟΚ : Ξεκίνησε η προετοιμασία για Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ : Ξεκίνησε η προετοιμασία για Ολυμπιακό

Στη δουλειά επέστρεψαν μετά το διήμερο ρεπό οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θεραπεία για Πέλκα και Τζάλμα Κάμπος, οι οποίοι αναμένεται να ακολουθήσουν ένα κομμάτι του αυριανού προγράμματος.

Μετά το διήμερο ρεπό που απόλαυσαν, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στη δύναμη και τη φυσική κατάσταση σε ένα πρόγραμμα με ασκήσεις τόσο με μπάλα όσο και χωρίς.

Ο Δημήτρης Πέλκας που κόντρα στη Λαμία αγωνίστηκε για σχεδόν 44′ με διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής, ήταν από τους παίκτες που δεν ξεκουράστηκαν το προηγούμενο διήμερο. Ο διεθνής μέσος έμεινε στη Θεσσαλονίκη για θεραπείες στο γυμναστήριο και σε θάλαμο υπερβαρικού οξυγόνου και στην προπόνηση της Τετάρτης (21/2) αναμένεται να συμμετάσχει σε ένα κομμάτι του προγράμματος.

Θεραπείες μέσα στο ρεπό έκανε κι ο Τζάλμα Κάμπος που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να υποβληθεί σε ισοκινητικά τεστ και την Τετάρτη ν’ακολουθήσει ένα μέρος της προπόνησης. Η αυριανή (21/2) προπόνηση, έχει οριστεί για τις 11:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ