Δυσκολεύει η άδεια από την UEFA λόγω Βέμερ

Δυσκολεύει η άδεια από την UEFA λόγω Βέμερ

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να διακανονίσει όλα του τα χρέη μέσα στις επόμενες δέκα μέρες, την ώρα που ο Γερμανός πιέζει για την ενεργοποίηση ποινών.

Οι μέρες περνούν, ο Παναθηναϊκός έχει διορία μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου από την UEFA προκειμένου να διακανονίσει κάθε υποχρέωση που έχει προς πιστωτές και πρώην ποδοσφαιριστές και το θέμα της ευρωπαϊκής άδειας δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο.

Οι «πράσινοι» ναι μεν έχουν έρθει σε συμφωνία με αρκετούς για αποπληρωμή σε βάθος τριετίας, όμως χρειάζονται άμεσα χρήματα ώστε να διακανονίσουν κάποιες οφειλές για να μην τιμωρηθούν με ένα χρόνο αποκλεισμό, με τριετή διάρκεια (δηλαδή στα επόμενα τρία χρόνια, όποτε βγουν Ευρώπη δεν θα αγωνιστούν) όπως τους έχει «απειλήσει» η ΟΥΕΦΑ.

Το μεγαλύτερο «αγκάθι» στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού για να αποφύγει την τιμωρία είναι ο Γενς Βέμερ. Ο Γερμανός πρώην παίκτης της ομάδας πιέζει πολύ μέσω του δικηγόρου του τον Παναθηναϊκό για την ενεργοποίηση ποινών, όπως η αφαίρεση βαθμών, επειδή δεν καταβλήθηκε η πρώτη δόση από τις δέκα ισόποσες που πρέπει να δώσει ο Παναθηναϊκός ώστε να τον εξοφλήσει, ενώ σε λίγες μέρες τελειώνει η διορία και για τη δεύτερη δόση (περίπου 50.000 ευρώ η κάθε δόση).

Αν ο Παναθηναϊκός δεν φανεί συνεπής προς τον Γερμανό, τότε δύσκολα θα αποφύγει την τιμωρία της ΟΥΕΦΑ, ενώ σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποδείξει πως και με τους υπόλοιπους έχει διακανονίσει τα χρέη.

Οι μέρες πάντως περνάνε και η κλεψύδρα αδειάζει για τον Παναθηναϊκό, που εμφανίζεται πιο κοντά από ποτέ άλλοτε στην τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ