Μακέντα : «Με πίστη κόντρα στον Ολυμπιακό, μπορούμε να φτάσουμε ψηλότερα»

Μακέντα : «Με πίστη κόντρα στον Ολυμπιακό, μπορούμε να φτάσουμε ψηλότερα»

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για το γκολ του κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τους στόχους του Παναθηναϊκού

Σίγουρος για τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος θα ήθελε να βάλει ένα γκολ στο Καραϊσκάκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο και να βρει δίχτυα για τρίτο σερί ματς στα play off.

Παράλληλα, ο Ιταλός επιθετικός αναφέρθηκε στην εικόνα που βγάζει το «τριφύλλι» στα τελευταία ματς και τόνισε ότι μπορεί η ομάδα του να ανέβει ψηλότερα στη βαθμολογία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη SportDay:

«Θεωρώ ότι κάναμε καλό παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε καλά, γνωρίζοντας πως έπρεπε να πιάσουμε ακόμη πιο υψηλά στάνταρ απόδοσης συγκριτικά με το προηγούμενο ματς εναντίον του ΠΑΟΚ. Το καταφέραμε παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο. Βγάλαμε πολύ συμπαγή συμπεριφορά και πήραμε μία μεγάλη νίκη, ειδικά μετά το πώς εξελίχθηκε το ματς στην Τρίπολη».

Για το αν χρωστάει ένα γκολ στον Ολυμπιακό μετά την ευκαιρία που είχε χάσει στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη: «Είναι αλήθεια πως σε εκείνο το ματς έχασα μία μεγάλη ευκαιρία κι ένιωσα απογοήτευση, αλλά πάντα προσπαθώ να βλέπω διαφορετικά τον κάθε αγώνα. Αν τώρα μου παρουσιαστούν οι ευκαιρίες και σκοράρω, θα είναι κάτι καλό. Αυτό που νιώθω είναι ότι θα πάμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με πίστη στις δυνατότητές μας. Σίγουρα όλοι καταλαβαίνουμε ότι θα είναι ακόμη δυσκολότερο ματς, αλλά θα πάμε για να αποδώσουμε καλά και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε».

Για την εικόνα που βγάζει το «τριφύλλι» στα τελευταία ματς: «Χρειαζόμαστε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά, να είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο μας. Η ομάδα που έχουμε διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να φτάσει ακόμη πιο ψηλά. Είναι αλήθεια πως όταν παίζουμε κόντρα σε καλές ομάδες αποδίδουμε πάντα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Σε αυτή τη σειρά έχουμε μπροστά μας τέτοιου είδους αγώνες και νιώθω πολύ σίγουρος για το τι μπορεί να κάνει η ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να μην χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Όλες οι ομάδες διεκδικούν μία θέση στα Κύπελλα Ευρώπης και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βεβαιωθούμε πως θα είμαστε μέσα στον στόχο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ