Παναθηναϊκός : Θέμα χρόνου η ανανέωση του Αλεξανδρόπουλου

Παναθηναϊκός : Θέμα χρόνου η ανανέωση του Αλεξανδρόπουλου

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ορίσει το ραντεβού με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο για να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, πραγματοποιώντας μερικές σπουδαίες εμφανίσεις που του άνοιξαν και την πόρτα για την πρώτη του κλήση και συμμετοχή και στην Εθνική ομάδα. Οι πράσινοι πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Έλληνα μέσου για αυτό και σκοπεύουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο άμεσα για να μην την «πατήσουν» όπως συνέβη και στην περίπτωση του Βαγιαννίδη.

Το τριφύλλι λοιπόν αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ορίσει ραντεβού με την πλευρά του παίκτη για να ολοκληρώσει τη συμφωνία για νέο συμβόλαιο. Πρόθεση του «τριφυλλιού» είναι να γίνει άμεσα η συνάντηση με τους εκπροσώπους του 20χρονου χάφ, είτε εντός αυτής της εβδομάδας είτε το αργότερο μέσα στο επόμενο δεκαήμερο προκειμένου να τα βρουν και να… επιβραβεύσουν τον Αλεξανδρόπουλο για την εξαιρετική χρονιά που κάνει.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι ο Αλεξανδρόπουλος μπορεί να αποτελέσει μία από τις βασικές «κολώνες» της ομάδας τα επόμενα χρόνια και να εξελιχθεί σε παίκτη-κλειδί για το παρόν και κυρίως για το μέλλον του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ