Ο Ολυμπιακός και οι τρεις Ισπανοί για Μπελχαντά

Ο Ολυμπιακός και οι τρεις Ισπανοί για Μπελχαντά

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία ο Ολυμπιακός «παίζει» δυνατά για την απόκτηση του Γιουνές Μπελχαντά αλλά στο κόλπο είναι και τρεις ισπανικές ομάδες που διεκδικούν την υπογραφή του.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει το μπαμ με τον Γιουνές Μπελχαντά, όπως αποκάλυψε to10.gr, με τον 31άχρονο άσο να έχει μείνει ελεύθερος από τη Γαλατασαράι τον προηγούμενο μήνα και να αποτελεί πόλο έλξης για πολλές ομάδες.

Κάτι που επιβεβαιώνουν και δημοσιεύματα από την Τουρκία σύμφωνα με τα οποία ο Μαροκινός διεθνής είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο οποίος δεν παίζει όμως μόνος του στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Όπως αναφέρουν, ενδιαφέρον για τον Μπελαχντά έχουν δείξει επίσης τρεις ισπανικές ομάδες που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο λόγος για τις Σεβίλλη, Μπέτις και Βαλένθια με τον ίδιο τον παίκτη πάντως να μην έχει μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση μαζί τους.

Είναι σαφές πως πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση αφού ο Μπελχαντά έχει φτιάξει πολύ καλό όνομα όλα αυτά τα χρόνια ωστόσο φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλές πιθανότητες για τη μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ