«Ο ΠΑΟΚ τσέκαρε τον Χατσερίντι στο ΟΑΚΑ»

«Ο ΠΑΟΚ τσέκαρε τον Χατσερίντι στο ΟΑΚΑ»

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ουκρανίας, ο ΠΑΟΚ παρακολούθησε τον Γεβγέν Χατσερίντι στο παιχνίδι της Ντιναμό Κιέβου κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο ελληνικής καταγωγής στόπερ της Ντιναμό Κιέβου, Γεβγέν Χατσερίντι, που απασχολεί εδώ και χρόνια την μεταγραφική ατζέντα του ΠΑΟΚ, επανήλθε στο προσκήνιο ένεκα του αγώνα των Ουκρανών κόντρα στην ΑΕΚ για τους «32» του Europa League. Σύμφωνα με την ουκρανική ιστοσελίδα «footboom» άνθρωποι του Δικέφαλου του Βορρά βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησαν τον αγώνα έχοντας φυσικά εστιάσει τον 30χρονο άσο.

«Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον Χατσερίδη στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, που είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και μπορεί ο Χατσερίδης να μην… εντυπωσίασε τους απεσταλμένους του Δικεφάλου, ωστόσο, στον ΠΑΟΚ δεν βγάζουν συμπεράσματα από ένα ματς και θα συνεχίσουν να σκανάρουν τον παίκτη και σε άλλους αγώνες της Ντιναμό καθώς θέλουν να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη, για το αν το επίπεδο του Ουκρανού αμυντικού, είναι αντίστοιχο των χρημάτων που ζητάει…», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ