Ο Καμαρά τα «έσπασε» με τον Πιερ Ισά, που απάντησε ότι «παραμένω ατζέντης του» (Pics)

Ο Καμαρά τα «έσπασε» με τον Πιερ Ισά, που απάντησε ότι «παραμένω ατζέντης του» (Pics)

Ο Μάντι Καμαρά ανακοίνωσε ότι δεν εκπροσωπείται πλέον από τον Πιερ Ισά, αλλά ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού μιλάει για ενεργό συμβόλαιο.

Ο Μάντι Καμαρά αποφάσισε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που υπήρχαν εδώ και καιρό. Ο μέσος του Ολυμπιακού, με προσωπική του ανάρτηση στα γαλλικά και τα αγγλικά, ανακοίνωσε ότι δεν εκπροσωπείται πλέον από τον Πιερ Ισά και τον δικηγόρο Λορέν Μενεστριέ. Μάλιστα, το έκανε με τρόπο που δείχνει ότι κάτι τον έχει ενοχλήσει.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο instagran, ο Καμαρά ανέφερε τα εξής: «Επίσημη δήλωση: Αντίθετα με τις πληροφορίες που αναφέρονται από ορισμένους: Ούτε ο Πιέρ Ισά ούτε ο δικηγόρος του, Λοράν Μενεστριέ είναι οι ατζέντηδές μου ή οι νόμιμοι εκπρόσωποί μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madyson 🦁💎 (@madycamara)

Ελάχιστη ώρα μετά ο Πιερ Ισά και η εταιρεία «Playeleven», στην οποία είναι ιδιοκτήτης ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, με δική τους ανακοίνωση διέψευσαν τους ισχυρισμούς του ποδοσφαιριστή, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι υπάρχει ενεργό συμβόλαιο που δένει τις δύο πλευρές. Μάλιστα, κάλεσαν όποιον έχει αντίθετη άποψη να αποταθεί στη FIFA.

Αναλυτικά, ανέφεραν τα εξής: «Η Playeleven Sports Management και ο κύριος Πιέρ Ισά θα ήθελαν να ενημερώσουν όλες τις πλευρές πως ο κύριος Μοχάμεντ Μαντί Καμαρά τώρα και μέχρι το τέλος του υπογεγραμμένου συμβολαίου του μαζί μας και με τον κύριο Λοράν Μενεστριέ, εκπροσωπείται νομίμως από την εταιρεία μας με όλους τους όρους και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την υπογεγραμμένη συμφωνία μας και με βάση τους κανόνες της FIFA. Εάν χρειαστεί τα αρμόδια νομικά όργανα της FIFA θα κληθούν να επιλύσουν κάθε σχετικά θέματα».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Καμαρά αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2018 και εντάχθηκε στο ρόστερ των Πειραιωτών το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Την εισήγηση για την απόκτησή του είχε κάνει ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών, Φρανσουά Μοντέστο, με τον Πιέρ Ισά να είναι ο ατζέντης που μεσολάβησε για την άφιξή του στη χώρα μας και μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε ως εκπρόσωπός του. Πλέον, όμως, φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι σχέσεις τους έχουν διαρραγεί. Και δεν αποκλείεται η λύση να δοθεί στα δικαστήρια.

Οι πληροφορίες αναφέρουνε ότι για τον Καμαρά έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να συνεργαστούν μαζί του ορισμένοι από τους κορυφαίους ατζέντηδες της Ευρώπης. Καθώς θεωρείται παίκτης που θα κάνει σημαντικές μεταγραφές τα επόμενα χρόνια. Μεταγραφές δεκάδων εκατομμυρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ