Ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο (και) για τον Μπελχαντά…

Ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο (και) για τον Μπελχαντά…

Οι ερυθρόλευκοι είναι ξεκάθαρο πως παλεύουν ήδη για την απόκτηση του 31χρονου άσου έχοντας μεγάλα εμπόδια να ξεπεράσουν. Αλλά και δυνατά «όπλα» για να πετύχουν.

Η σεζόν είναι ακόμη ανοικτή, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον δρόμο για το νταμπλ έχοντας σήμερα μια δύσκολη αποστολή στα Γιάννενα, με τις μεταγραφές όμως να δουλεύονται στο μεγάλο λιμάνι 365 μέρες τον χρόνο.

Ο Ολυμπιακός δουλεύει μεθοδικά, με πλάνο και με συνεχή παρακολούθηση της αγοράς σε όλα τα επίπεδα για να είναι πανέτοιμος όταν χρειαστεί, όπως καλή ώρα το ερχόμενο καλοκαίρι που θα είναι και πάλι ιδιαίτερα απαιτητικό.

Η υπόθεση Μπελχαντά είναι αυτή την στιγμή η Νο1 για τους ερυθρόλευκους που όχι απλά εξετάζουν την περίπτωση του όπως αποκάλυψε to10.gr αλλά έχουν μπει για τα καλά στην διαδικασία των διαπραγματεύσεων με στόχο να φέρουν τον σπουδαίο Μαροκινό άσο στην Ελλάδα.

Τα εμπόδια βεβαίως για τον Ολυμπιακό είναι πολλά, εύκολα γίνεται κατανοητό πως από την στιγμή που ένας ποδοσφαιριστής της κλάσης του Μπελχαντά έμεινε ελεύθερος θα υπάρξουν πολλές και σπουδαίες ομάδες που θα ενδιαφερθούν για την απόκτηση του. Νις, Βαλένθια, Σεβίλλη και Μπέτις μαζί με ομάδες από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ έχουν ήδη μπει στην… poll position για τον 31χρονο ζογκλέρ με τη «μάχη» για την απόσπαση της υπογραφής του να θεωρείται μεγάλη και δύσκολη.

Στον Ολυμπιακό βεβαίως όλα αυτά τα χρόνια έχουν φροντίσει να είναι πρωταγωνιστές και στο επίπεδο αυτό, των μεταγραφών. Οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν ισχυρά χαρτιά στα χέρια τους, σε συνδυασμό βεβαίως με την οικονομική άνεση που έχει ο σύλλογος για να προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον παίκτη, για να ξεπεράσουν τα εμπόδια, όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν φέρνοντας στο μεγάλο λιμάνι ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας που υπό νορμάλ συνθήκες δεν θα ερχόντουσαν στην χώρα μας.

Οι πληροφορίες και από την Τουρκία αναφέρουν πως ο Μπελχαντά εξετάζει τις προτάσεις που έχει χωρίς να έχει διάθεση να γίνει σήριαλ η μεταγραφή. Δεν θέλει δηλαδή να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ειδικά από την στιγμή που με το που έμεινε ελεύθερος από την Γαλατά βρέθηκαν σπουδαίες ομάδες να διεκδικούν την υπογραφή του.

Σαφέστατα μιλάμε για μια πολύ δύσκολη προσπάθεια για τον Ολυμπιακό που όμως ποντάρει και στις σπουδαίες διασυνδέσεις αλλά και στους καλύτερους «πρεσβευτές» του που δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους παίκτες του, τους νυν αλλά και τους πρώην.

Ο Μπελχαντά άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά τον Ολυμπιακό και την προοπτική που μπορεί να του προσφέρει στο υψηλό επίπεδο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ