ΑΕΚ : Μετά τις… σφαλιάρες ο Χιμένεθ αντιδράει (vids)

ΑΕΚ : Μετά τις… σφαλιάρες ο Χιμένεθ αντιδράει (vids)

Η ΑΕΚ υπέστη μια ήττα από τον Ολυμπιακό που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Ούτε η ίδια ούτε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ωστόσο, μετά από τις σφαλιάρες ο Ισπανός τεχνικός και η Ένωση βγάζουν αντίδραση.

Ο διασυρμός που υπέστη η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (1-5) δεν ξεχνιέται με τίποτα. Ούτε από τους οπαδούς, ούτε από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, ούτε από τους παίκτες, ούτε από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Ένωσης λόγω του πρωταθλήματος που κατέκτησε το 2018, όμως είναι επιρρεπής στις συντριβές. Έχει δημιουργήσει και άλλες νύχτες… ντροπής στους «κιτρινόμαυρους».

Ωστόσο, ενόψει του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, έχει πολύ ενδιαφέρον ποιά είναι η επόμενη μερά για τον Ανδαλουσιάνο τεχνικό μετά από τις βαριές ήττες, όντας στον πάγκο του Δικεφάλου. Συγκεκριμένα, ποιά είναι τα αποτελέσματα του στα επόμενα ματς. Και προκύπτει πάντα αντίδραση.

Στις 22 Ιανουαρίου του 2011 η ΑΕΚ ηττήθηκε με 4-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου και μάλιστα μέσα στο ΟΑΚΑ, την εποχή που οι φίλαθλοι έδιναν το παρών κανονικά στις εξέδρες. Στο επόμενο ματς οι «κιτρινόαμαυροι» του Μανόλο πήραν τη νίκη επί της Ξάνθης στα Πηγάδια (0-2), σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται.

Στις 20 Μαρτίου του 2011 η Ένωση υπέστη ίσως και τη χειρότερη συντριβή στο «Γ. Καραϊσκάκης», χάνοντας από τον Ολυμπιακό με 6-0. Κατάφερε όμως στο επόμενο παιχνίδι να… μαζέψει τα κομμάτια της και να επικρατήσει του Ατρομήτου στο ΟΑΚΑ (1-0).

Άλλη μια… μαύρη επίσκεψη στο «Γ. Καραϊσκάκης» έλαβε χώρα στις 17 Φεβρουαρίου του 2019, όταν ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 4-1 στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες. Στην αμέσως επόμενη αναμέτρηση, σήκωσε το κεφάλι και πανηγύρισε τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ (2-1).

Φτάνοντας στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα στην τρέχουσα σεζόν, το ντεμπούτο του Ισπανού προπονητή στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, καθώς η ομάδα του έχασε από τον Ολυμπιακό με 3-0 στο Φάληρο.

Μετά από τρεις μέρες (όσες μεσολαβούν από την κυριακάτικη συντριβή μέχρι το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ) υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ και επικράτησε με 1-0, με τον Χιμένεθ να κάνει την πρώτη του νίκη στην 4η θητεία του στην ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ