Παναθηναϊκός : Νέο επεισόδιο για Ταυλαρίδη

Παναθηναϊκός : Νέο επεισόδιο για Ταυλαρίδη

Επειτα από τέσσερις αναβολές, στις 15.30 της Τετάρτης συζητείται ξανά η καταγγελία του Ελληνα στόπερ. Τι γίνεται με Βέμερ και Τελάντερ.

Συμφωνία με τον Στάθη Ταυλαρίδη δεν έχει πετύχει ακόμα ο Παναθηναϊκός. Με τα έως τώρα δεδομένα, λοιπόν, την Τετάρτη στις 15.30, η πλευρά του Ελληνα στόπερ θα ζητήσει να εκδικαστεί η καταγγελία που έκανε στο διαιτητικό δικαστήριο και με την οποία απαιτεί να του καταβληθούν άμεσα οφειλόμενα 97.000 ευρώ. Διαφορετικά ζητάει αφαίρεση τριών βαθμών.

Να δώσει ο Παναθηναϊκός όλο το ποσό δεν υπάρχει περίπτωση. Το «τριφύλλι» θα ήθελε να πάρει νέα αναβολή χωρίς να πληρώσει, αλλά γίνεται αντιληπτό ότι πλέον τα περιθώρια στενεύουν. Δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, διότι η ΟΥΕΦΑ περιμένει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου να δει διακανονισμούς. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιβάλει στον σύλλογο ποινή αποκλεισμού ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και ο Ταυλαρίδης και ο κάθε Ταυλαρίδης θεωρείται απίθανο να υπογράψει διακανονισμό αν δεν πάρει έστω μέρος των οφειλομένων.

Η υπόθεση να θυμίσουμε ότι είχε πάρει αναβολή στις 6/2. Εκτοτε, όσες προτάσεις έγιναν από τον Παναθηναϊκό (μέχρι και ο Νίκος Αναστόπουλος μεσολάβησε!) δεν έγιναν αποδεκτές από τον έμπειρο αμυντικό. Οι «πράσινοι» κοντολογίς θα πρέπει να βάλουν πριν την εκδίκαση ένα ποσό στον λογαριασμό του παίκτη. Το πόσα χρήματα θα είναι κι αν θα τα αποδεχθεί ο παίκτης, προκειμένου ν’ αποσύρει την καταγγελία, να πάρει τα υπόλοιπα σε δόσεις ή και να τα χαρίσει (ο ΠΑΟ είχε προτείνει να δώσει άμεσα 40.000-50.000 ευρώ και να χαρίσει το υπόλοιπο μέρος από τις 97.000 ευρώ ο παίκτης) θα φανεί την Τετάρτη. Η αίσθηση, πάντως, είναι ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο Παναθηναϊκός θα τα καταφέρει και θ’ αποφύγει την αφαίρεση.

Σε αντίθεση με τον Ταυλαρίδη, φαίνεται ότι υπάρχει σημείο επαφής με τον Τελάντερ. Η καταγγελία του Δανού (ζητάει 390.000 περίπου ή αφαίρεση βαθμών) είναι επίσης προγραμματισμένο να συζητηθεί την Τετάρτη, μαζί με του Ελληνα στόπερ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δανός δέχεται να πάρει ένα σημαντικό ποσό άμεσα και τα υπόλοιπα σε δόσεις, ενώ «κουρεύει» και περίπου 100.000 ευρώ…

Βέμερ
Ο Γενς Βέμερ φαίνεται ότι αποτελεί μεγαλύτερο πονοκέφαλο για τον Παναθηναϊκό. Την ερχόμενη Δευτέρα συζητείται η προσφυγή που έκανε για να πληρωθεί και την εφορία ύψους 100.000 ευρώ, ενώ την Τετάρτη ακολουθεί η καταγγελία του, με την οποία υποστηρίζει ότι δεν έλαβε εγκαίρως την πρώτη δόση ύψους 49.700 ευρώ κι επομένως ζητάει όλο το ποσό –του επιδικάστηκαν 497.000 ευρώ- ή αφαίρεση βαθμών. Όπως και με τον Ταυλαρίδη, έτσι και με τον Γερμανό ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταβάλει ένα σεβαστό ποσό, ώστε ν’ αποσπάσει την υπογραφή του σε διακανονισμό και ν’ αποφύγει την καμπάνα από την ΟΥΕΦΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ