Ολυμπιακός : Όλα καλά με Σωκράτη και Μασούρα

Ολυμπιακός : Όλα καλά με Σωκράτη και Μασούρα

Οι εξετάσεις των δύο «ερυθρόλευκων» άσων ήταν καθαρές

Ευχάριστα τα νέα από το ιατρικό δελτίο των ερυθρολεύκων καθώς οι εξετάσεις που έκαναν τόσο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος όσο και ο Γιώργος Μασούρας ήταν καθαρές.
Συγκεκριμένα υπεβλήθη πριν λίγο σε μαγνητική τομογραφία η οποία ήταν αρνητική, καθώς δεν προκύπτει μυϊκός τραυματισμός.

Επίσης ο Γιώργος Μασούρας, την Τετάρτη το βράδυ, μετά το τέλος του αγώνα στα Ιωάννινα, εμφάνισε ήπια συμπτωματολογία διάσεισης, μετέβη σε θεραπευτήριο των Ιωαννίνων και υπεβλήθη σε αξονική εγκεφάλου η οποία ήταν καθαρή.

Θυμίζουμε πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο καθώς ένοιωσε ενοχλήσεις και προτιμήθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς να προφυλαχθεί για προληπτικούς, όπως και αποδείχθηκε και σήμερα, λόγους. Ο Μασούρας είχε μια σύγκρουση προς το τέλος του αγώνα πέφτοντας άσχημα και μετά το τέλος του ματς εμφάνισε τα συμπτώματα διάσεισης για αυτό και έγινε ο έλεγχος.

Τόσο ο Σωκράτης όσο και ο Μασούρας είναι κανονικά διαθέσιμοι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ από την στιγμή που οι εξετάσεις τους ήταν καθαρές με τον Μαρτίνς να αποφασίζει αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι. Αυτή την ώρα ολοκληρώνεται στο Ρέντη η προπόνηση με όσους αγωνίστηκαν να κάνουν αποθεραπεία. Ουσιαστικά από αύριο Παρασκευή θα ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ