«Ο Μιλόγεβιτς πηγαίνει στην Αθήνα για την ΑΕΚ»

«Ο Μιλόγεβιτς πηγαίνει στην Αθήνα για την ΑΕΚ»

Σερβικό δημοσίευμα στέλνει τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην Αθήνα για να υπογράψει με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην αναζήτηση για τον νέο της προπονητή, καθώς είναι δεδομένο πως ο Μανόλο Χιμένεθ απλά μένει… μέχρι να φύγει. Και η Ένωση επιθυμεί να φύγει το συντομότερο δυνατό, φέρνοντας άμεσα τον αντικαταστάτη του, διότι με τον Ισπανό ακόμα και το κοντινό μέλλον μοιάζει καταστροφικό.

Οι Σέρβοι αναφέρουν πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ και ουσιαστικά επιβεβαιώνουν το αποκλειστικό ρεπορτάζ από to10.gr

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ανοίξει τον σχετικό φάκελο εδώ και καιρό, έχοντας «ψαχτεί» με κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως είναι αυτή του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως λοιπόν σας έχει ενημερώσει to10.gr, πρώτος στόχος και φαβορί για την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και η Ένωση φαντάζεται το μέλλον της μαζί του.

Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «novosti», ο 51χρονος προπονητής βρίσκεται μια… ανάσα από την συμφωνία με την ΑΕΚ και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Αθήνα. Επίσης, αναφέρεται πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έτοιμος να του δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ