Παναθηναϊκός : Ψηλά στη λίστα ο Λοΐκ Λαντρέ (vid)

Παναθηναϊκός : Ψηλά στη λίστα ο Λοΐκ Λαντρέ (vid)

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει προσεγγίσει ήδη τον 29χρονο Γάλλο στόπερ, Λοΐκ Λαντρέ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Νιμ

Ο Πιέρ Ντρεοσί έχει ήδη ξεκινήσει τη μεταγραφική αναζήτηση εν όψει καλοκαιριού, κοιτάζοντας κυρίως την αγορά των ελεύθερων. Και γνωρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί είτε για παίκτες χωρίς συμβόλαιο, είτε για περιπτώσεις δανεικών. Ο Γάλλος διευθυντής του Παναθηναϊκού κοιτάζει κυρίως προς τη γαλλική αγορά, που γνωρίζει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη και ο Λοΐκ Λαντρέ φέρεται να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει και τοποθετήσει ψηλά στη λίστα του.

Σύμφωνα με το trifillara.gr, o Ντρεοσί έχει έρθει ήδη σε επαφή με την πλευρά του 29χρονου στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται στη Νιμ αλλά μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα ο παίκτης δέχτηκε πρόταση από την ομάδα του για ανανέωση της συνεργασίας, αλλά την αρνήθηκε και φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Ντρεοσί ενημερώθηκε πρόσφατα για τις εξελίξεις μεταξύ Νιμ και Λαντρέ και φαίνεται πως δεν έχασε χρόνο, επικοινωνόντας προς τον παίκτη την επιθυμία του να τον φέρει στην Ελλάδα και να τον υπογράψει στον Παναθηναϊκό, με την πλευρά του παίκτη να δείχνει θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο Λαντρέ το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του προπονητή του, με τα γαλλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως αυτό συμβαίνει λόγω της άρνησής του να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, πάντως, μετρούσε 15 συμμετοχές και ένα γκολ στη Ligue 1 με τη φανέλα της Νιμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ