Λουντ : «Από τον Παναθηναϊκό εξαρτάται η παραμονή μου»

Λουντ : «Από τον Παναθηναϊκό εξαρτάται η παραμονή μου»

Η παραμονή του Ρόμπιν Λουντ στον Παναθηναϊκό εξαρτάται από την ομάδα, όπως ανέφερε ο ίδιος.

Ο Ρόμπιν Λουντ ήταν ο μοναδικός σκόρερ της νίκης του Παναθηναϊκού μέσα στη Λάρισα (1-0) επί της τοπικής ομάδας και έτσι οι πράσινοι πήραν διπλό σε βάρος επαρχιακής ομάδας έπειτα από έναν χρόνο στο πρωτάθλημα. Ο 24χρονος άσος του τριφυλλιού μίλησε στην εφημερίδα Live Sport σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα ξεκαθαρίζοντας ότι υπάρχουν πιθανότητες, αλλά εξαρτάται από εκείνη, λόγω και των οικονομικών προβλημάτων.

Ο Φινλανδός μέσος μίλησε επίσης για την πίεση που υπήρχε λόγω του αρνητικού εκτός έδρας σερί, αλλά και τις πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα, μιας το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Αναλυτικά ένα απόσπασμα από τα όσα είπε:

Για το ματς με τη Λάρισα: «Νιώθαμε πίεση, γιατί όλοι ξέραμε ότι δεν είχαμε πάρει τη νίκη εκτός έδρας. Κανένας μας δεν ήθελε να χρεωθούμε ένα τόσο αρνητικό ρεκόρ. Όμως, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και παίξαμε με αυτοπεποίθηση, αυτό μας βγήκε στο γήπεδο και πήραμε τη νίκη».

Για το αν υπάρχουν πιθανότητες να μείνει στην ομάδα: «Πάντα υπάρχουν πιθανότητες. Όμως, δεν εξαρτάται απόλυτα από τις δικές μου προθέσεις. Η ομάδα έχει προβλήματα που πρέπει να τα λύσει και είναι πιο σημαντικά από την παραμονή μου. Ακόμα μεσολαβούν μερικοί μήνες, θα δούμε».

Για τη μάχη της Ευρώπη: «Έχουμε μικρή διαφορά από την 5η θέση, μόνο 4 βαθμούς, θα δώσουμε μερικά δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ