Παναθηναϊκός : Με συνταγή… ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

Παναθηναϊκός : Με συνταγή… ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

Ο Λάζλο Μπόλονι σκέφτεται να κατεβάσει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με ανάλογη τακτική προσέγγιση και σχηματισμό όπως κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την τρίτη αγωνιστική των play off και ο Λάζλο Μπόλονι καταστρώνει τα πλάνα του για το «αιώνιο» ντέρμπι. Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά την τριάρα επί του ΠΑΟΚ σκέφτεται να μην αλλάξει σχηματισμό αλλά και τακτική προσέγγιση, αφού οι παίκτες του απέδωσαν εξαιρετικά στη Λεωφόρο κόντρα στον Δικέφαλο του βορρά.

Για αυτό τον λόγο και πρόκειται να προχωρήσει πιθανότατα με μόνο μία αλλαγή, αυτή του Βέλεθ αντί του Πούγγουρα. Ο Ισπανός στόπερ μπορεί να προέρχεται από μεγάλη απραξία λόγω τραυματισμού, όμως είναι σαφώς πιο έμπειρος από τον Έλληνα αμυντικό. Βέβαια, προς το παρόν ο Μπόλονι δεν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, παρόλα αυτά φαίνεται πως οι 10 από τους 11 είναι συγκεκριμένοι.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ ένας εκ των Βέλεθ ή Πούγγουα και Χουάνκαρ η τετράδα στην άμυνα, ο Νιάς με τους Αλεξανδρόπουλο και Μαουρίσιο στο κέντρο και μπροστά Βιγιαφάνιες αριστερά, Χατζηγιοβάνης δεξιά και Μακέντα στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ