Το «όχι» του Μπελχαντά σε Φενέρ, Μπεσίκτας και ο Ολυμπιακός

Το «όχι» του Μπελχαντά σε Φενέρ, Μπεσίκτας και ο Ολυμπιακός

Ο Γιουνές Μπελχαντά είναι ένας παίκτης που προσπαθεί να κάνει δικό του ο Ολυμπιακός, με τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό μάλιστα να απαντάει αρνητικά σε προτάσεις από τις δυο τούρκικες ομάδες.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει στραμμένη την προσοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, όμως ετοιμάζει και τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει του καλοκαιριού. Οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν στην αγορά και έχουν ξεχωρίσει ήδη την περίπτωση του Γιουνές Μπελχαντά, του σπουδαίου Μαροκινού μεσοεπιθετικού της Γαλατασαράι.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποχωρήσει από την τούρκικη ομάδα και οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για να τον κάνουν δικό τους, καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη που αρέσει και στον Πέδρο Μαρτίνς. Η περίπτωση του δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο 3.5 εκατ. ευρώ, ενώ απασχολεί κι άλλες ομάδες, με τις Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας να έχουν κάνει ήδη επίσημη κρούση για να τον αποκτήσουν.

Το θετικό όμως για τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια που σκοπεύει να κάνει για να τον φέρει στο λιμάνι είναι πως ο Μπελχαντά απάντησε αρνητικά και στις δυο ομάδες που ήθελαν να τον κρατήσουν στην Κωνσταντινούπολη μετά την αποχώρησή του από την Γαλατάσαραϊ. Από εκεί και πέρα ο 31χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, ενώ έχει πρόταση και από τη Νις για να επιστρέψει στη Γαλλία, αλλά και ενδιαφέρον από τουλάχιστον 2-3 ευρωπαϊκές ομάδες, όμως αναμένεται να πάρει την απόφαση του τις επόμενες εβδομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ