Κοιτάζει Σάλιακα ο Ολυμπιακός

Κοιτάζει Σάλιακα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του Μανώλη Σάλιακα που πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δοκιμάζεται στον Ρέντη 19χρονος επιθετικός από τη Γαλλία.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως προχωράει και τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει οι ερυθρόλευκοι από την ελληνική αγορά είναι ο Μανώλης Σάλιακας. Η απόφαση για την απόκτηση τουλάχιστον ενός δεξιού μπακ είναι ειλημμένη στο λιμάνι, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και δυο προσθήκες στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας λοιπόν που αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να απασχολεί τους ερυθρόλευκους και σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή δεν αποκλείεται να υπάρξει κίνηση για να επιστρέψει και πάλι στον Ρέντη. Υπενθυμίζεται ότι ο Σάλιακας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό, ενώ τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, όπου μετράει 30 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Σάλιακας μάλιστα ήταν από τους κορυφαίους παίκτες σε απόδοση και στον προχθεσινό ημιτελικό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός φέρνει στον Ρέντη έναν 19χρονο επιθετικό, πιθανόν από τη Γαλλία σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, προκειμένου να δοκιμαστεί και εφόσον πείσει θα αποκτηθεί ώστε να είναι ως εναλλακτική λύση της πρώτης ομάδας ή βασική επιλογή στη δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ