ΟΦΗ : Η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα (pic)

ΟΦΗ : Η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα (pic)

Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική των play out της Superleague.

Με τους Δημήτρη Σωτηρίου, Ναζαρένο Σολίς και Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν να προπονούνται κανονικά για μια ακόμη ημέρα και να εντάσσονται στην αποστολή για τον αυριανό (10/4) αγώνα με τον Απόλλωνα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Κρητικών.

Αντίθετα εκτός αποστολής για το σημαντικό ματς με την Ελαφρά Ταξιαρχία έμεινε ο Νέιρα που ακολούθησε θεραπεία, όπως και Κώστας Γιαννούλης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΟΦΗ:

«Με τους Δημήτρη Σωτηρίου, Nazareno Solis και Jonathan De Guzman να προπονούνται κανονικά για μια ακόμη ημέρα και να εντάσσονται στην αποστολή για τον αυριανό (10/4) αγώνα με τον Απόλλωνα, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας.

To σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αντίδρασης και τελειώματα φάσεων.

Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε να συμπεριλάβει στην 21μελή αποστολή τους: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκη, Weiss, Λυμπεράκη, Sakor, Selimovic, Μαρινάκη, Sturgeon, Solis, Βαφέα, Βούρο, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Sardinero, Γκαργκαλατζίδη, Γρίβα, Mellado, De Guzman και Κοροβέση.

Ο Κώστας Γιαννούλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ oι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Juan Neira, Adil Nabi, Luc Castaignos, Ricardo Vaz και Felipe Souza έκαναν θεραπεία. Όλοι οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής, όπως και οι Απόστολος Γιάννου, Πασχάλης Στάικος, Θοδωρής Μίγγος, Γιώργος Σουρνάκης, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο με προορισμό την Αθήνα σήμερα (9/4) το απόγευμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ