Παναθηναϊκός : Γύρισε ο Κουρμπέλης, τα νεότερα για την υγεία του

Παναθηναϊκός : Γύρισε ο Κουρμπέλης, τα νεότερα για την υγεία του

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης γύρισε στην Ελλάδα, ΄όπου θα ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να εκτιμηθεί η επιστροφή του στα γήπεδα.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υποβλήθηκε πριν 2,5 μήνες σε πετυχημένη επέμβαση στους κοιλιακούς, όμως λόγω ενοχλήσεων που αισθάνεται αποφασίστηκε από κοινού με τον Παναθηναϊκό να μεταβεί στο εξωτερικό για να πάρει μια δεύτερη γνώμη σχετικά με το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού άκουσε τις απόψεις των ειδικών στο Μόναχο και στην Μπολόνια, ενώ εξετάστηκε ενδελεχώς και επέστρεψε σήμερα και πάλι στην Ελλάδα, μαζί με τον γιατρό των πράσινων, Γεράσιμο Σίννη. Σύμφωνα με όσα του είπαν οι ειδικοί στο εξωτερικό, η επέμβαση που έκανε λαπαροσκοπικά στον περασμένο Γενάρη ήταν απόλυτα επιτυχημένη και δεν υπάρχει κανένα θέμα με το ειδικό πλέγμα που τοποθετήθηκε για να ξεπεραστεί το πρόβλημα (σύνδρομο κοιλιακών/προσαγωγών).

Από εκεί και πέρα όμως ο Έλληνας διεθνής μέσος θα ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων και μετά το πέρας του συγκεκριμένου διαστήματος θα υπάρξει εκ νέου επανεκτίμηση. Προς το παρόν γλιτώνει το δεύτερο χειρουργείο, ενώ αν οι εκτιμήσεις βγουν αληθινές και μπορέσει να επιστρέψει σε δυο μήνες, θα ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ