Παναθηναϊκός : Πέντε μέρες για Λουτσιάνο

Παναθηναϊκός : Πέντε μέρες για Λουτσιάνο

Ο Βραζιλιάνος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Ίσως παίξει με την ΑΕΚ.

Η ταλαιπωρία για τον Λουτσιάνο Νέβες πλησιάζει στο τέλος. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, όπως είχαμε αναφέρει την περασμένη εβδομάδα, στις 26 του μήνα, μετά το ματς με τη Λαμία, θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι πλέον στο χέρι του Ουζουνίδη πότε θα τον χρησιμοποιήσει. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram, από φάση σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα στη Λεωφόρο και έγραψε: «Πέντε μέρες για κανονική προπόνηση με την ομάδα».

5 days for normal training God is faithful ????⚽️???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luciano_18 (@lucianoneves18) στις


Το να παίξει με τον Ολυμπιακό φυσικά είναι αδύνατο, αφού πρέπει να επανέλθει σε ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Με τον Αστέρα Τρίπολης ίσως πάρει ελάχιστα λεπτά, αλλά το πιο πιθανό είναι να τον δούμε ξανά με τη φανέλα του «τριφυλλιού» στο επόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η απουσία του ήταν τεράστιο πλήγμα για τον Ουζουνίδη, αλλά υπάρχει και μία σημαντική παράμετρος.

Αν ήταν υγιής ο Λουτσιάνο, ο Αλαφούζος θα επέμενε για το διαζύγιο, αφού πλέον είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης (550.000-600.000 ευρώ ετησίως). Εδώ ζήτησε να λυθεί τον Γενάρη το συμβόλαιό του κι αφού ο παίκτης ήταν ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας έπειτα από ρήξη χιαστών. Φανταστείτε να ήταν και καλά.

Στον αντίποδα και ο Λουτσιάνο εφόσον ήταν υγιής, δεν γνωρίζουμε αν θα τηρούσε τη στάση που έχουν όσοι απέμειναν ή θα προτιμούσε να πάρει τον δρόμο όλων όσοι αποχώρησαν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Όπως και να έχει, οι φίλοι του «τριφυλλιού» μάλλον θα προλάβουν να τον δουν για 4-5 παιχνίδια. Γιατί οι πιο πολλές πιθανότητες να είναι να μην τον ξαναδούν… Ο ατζέντης του έρχεται στην Ελλάδα, θα γίνει κουβέντα για το διαζύγιο και το καλοκαίρι θα σημειωθούν εξελίξεις. Είτε θα υπάρξει συναινετική λύση συμβολαίου είτε δανεισμός με οψιόν αγοράς. Από την άλλη, ποιος απ’ όσους έχουν απομείνει να κάνει σοβαρή συζήτηση με τον μάνατζερ και τον παίκτη;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ