ΠΑΟΚ : Το σκέφτεται ο Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ : Το σκέφτεται ο Ζίβκοβιτς

Η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μπαίνει στον δεύτερο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την παραμονή του στην Τούμπα να μην θεωρείται βέβαιη.

Η πιο σημαντική μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ ήταν αναμφίβολα ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Το «δώρο» της Μπενφίκα στον Δικέφαλο, με τον Σέρβο άσο να κάνει αισθητή την παρουσία του στην Τούμπα με το… καλησπέρα.

Η κλάση του ήταν εξαρχής δεδομένη, υπήρχαν αμφιβολίες ωστόσο για την αγωνιστική του κατάσταση αφού η τελευταία του σεζόν στους «Αετούς» ήταν κακή, με λίγες συμμετοχές λόγω τραυματισμού. Αυτός ήταν και ο μοναδικός προβληματισμός.

Γι’ αυτό και υπέγραψε για δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ με τον οποίο πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν με 10 γκολ κι 7 ασίστ σε 41 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Κάτι που κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να επιθυμούν την παραμονή του Ζίβκοβιτς και τη νέα χρονιά με προοπτική και για περισσότερες ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη τι επιθυμεί ο ίδιος.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες όχι μόνο δεν έχει αποφασίσει αν θα μείνει και του χρόνου στον ΠΑΟΚ αλλά ατζέντηδες έχουν αναλάβει να προτείνουν το όνομά του σε ομάδες του εξωτερικού. Ψάχνεται δηλαδή μήπως βρει και κάτι καλύτερο εξαργυρώνοντας την επαναφορά του στο προσκήνιο μέσω του ΠΑΟΚ.

Βέβαια από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο, για να αποχωρήσει θα πρέπει να ικανοποιηθεί και η ομάδα του οπότε δεν πρόκειται για απόφαση που εξαρτάται 100% από τον ίδιο. Στην απόφασή του βέβαια ρόλο θα παίξει δεδομένα και το πώς θα καταλήξει η τρέχουσα σεζόν για τον ΠΑΟΚ.

Αν θα τον βρει σε μια από τις θέσεις της Ευρώπης, αν θα τον βρει με το Κύπελλο. Όλα αυτά θα μετρήσουν για τον Ζίβκοβιτς που έχει πάντως χρόνο ακόμη μέχρι να κληθεί να αποφασίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ