Ολυμπιακός : Με Βαλμπουενά και Παπασταθόπουλο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός : Με Βαλμπουενά και Παπασταθόπουλο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/4, 19:30).

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/4, 19:30) στο Γ. Καραϊσκάκης, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Οι Ερυθρόλευκοι το Σάββατο προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με το Τριφύλλι.

Σε αυτή βρίσκεται τόσο ο Ματιέ Βαλμπουενά, που είχε μείνει εκτός από τον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα όσο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που είχε νιώσει ενοχλήσεις στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τους Ηπειρώτες και είχε γίνει αλλαγή πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους. Ετοιμοπόλεμος είναι επίσης και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος ξεπεράσε τον τραυματισμό του και βρίσκεται πλέον στη διάθεση του Ιβηρα κόουτς.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται 27 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκη, Καραργύρη, Ντρέγκερ, Ανδρούτσο, Λαλά, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλή, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρα, Βαλμπουενά, Φορτούνη, Μπρούμα, Ραντσέλοβιτς, Βρουσάι, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ