Ατρόμητος – ΑΕΛ 0-1

Ατρόμητος – ΑΕΛ 0-1

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΛ που έφυγε με διπλό (0-1) από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο χάρη σε γκολ του Στίφλερ και άφησε στην τελευταία θέση τον Παναιτωλικό. Ένατο σερί ματς χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι.

Η καταδικασμένη μέχρι τον Φεβρουάριο ΑΕΛ είναι εδώ! Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι χάρη στο γκολ του Στίφλερ και για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Εκεί που βρίσκεται πλέον ο Παναιτωλικός με 21 βαθμούς (23β. η ΑΕΛ, 24β. ο ΟΦΗ). Ένατο σερί ματς χωρίς νίκη για τον Ατρόμητο που δεν κερδίζει από το 1-0 στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ, στις 31 Ιανουαρίου!

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του ματς

Παρά το γεγονός πως δεν δημιουργούσε ευκαιρίες, ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που έδειχνε μεγαλύτερη διάθεση να απειλήσει στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Στο 15′ μάλιστα είχε και μια καλή στιγμή με τον Νάγκι να βγάζει όμως το σουτ του Νάτσου ενώ έξω πέρασε έξι λεπτά μετά ένα σουτ του Σάλομον.

Στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία στο ματς, η ΑΕΛ κατάφερε να σκοράρει. Στο 41′ ο Μανδάς δεν έδιωξε σωστά μετά την κεφαλιά του Ντουρμισάι και ο Στίφλερ από κοντά έκανε το 0-1. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο γκολ αλλά η κεφαλιά του Μανούσου σταμάτησε στο δοκάρι.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά. Στο 52′ ο Νάγκι με σπουδαία επέμβαση είπε όχι στον Μανούσο με τον επιθετικό του Ατρόμητου να σκοράρει στο 60′ αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Στο 78′ ο Νάγκι σταμάτησε και τον Γούτα με την ΑΕΛ να κρατά τη σπουδαία νίκη μέχρι και το 99′ όταν ο Κουμπαράκης σφύριξε τη λήξη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς(71′ Θεοδωράκης), Γκάλο, Μαυρομμάτης, Γούτας, Γκαλβάο, Σάλομον, Ούμπιδες, Νάτσος(58′ Μουνίθ), Ενσικουλού(37′ Αγκάγιεφ), Χριστοδουλόπουλος(71′ Μάτιτς), Μανούσος

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μπέρτος, Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμόβσκι(64′ Νικολιάς), Στίφλερ, Κολομπίνο, Γλυνός(64′ Ηλιάδης), Ακούνια(88′ Μιλοσάβλιεβιτς), Μπεν-Χατίρα, Ντουρμισάι(88′ Γκράουρ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ