ΑΕΚ : «Καίγεται» για διπλό ουσίας και ψυχολογίας

ΑΕΚ : «Καίγεται» για διπλό ουσίας και ψυχολογίας

Η Ένωση ψάχνει αντίδραση απέναντι στον Άρη μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Το σχέδιο του Χιμένεθ για τη μάχη του «Βικελίδης».

Σε μία περίοδο που έχουν στραβώσει τα πάντα για την ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες καλούνται να αντιδράσουν. Η αποστολή τους είναι πολύ δύσκολη, αφού αντιμετωπίζουν τον φορμαρισμένο Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όμως, φιλοδοξούν να πετύχουν ότι και στο πρωτάθλημα και να πανηγυρίσουν το διπλό, που θα τους τονώσει την ψυχολογία και θα τους διατηρήσει στο κόλπο της Ευρώπης. Μία προοπτική που έχει ξεθωριάσει, μετά το 5-1 από τον Ολυμπιακό και την ήττα από τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Ο Χιμένεθ δεν σχεδιάζει μεγάλες αλλαγές για την ενδεκάδα σε τακτική και σε πρόσωπα. Έτσι και αλλιώς, ο Χιμένεθ δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης τους Ντατσένκο, Μαχαίρα, Χνιντ, Λάτσι, Μπακάκη, Ραντόνια, Σάκχοφ και Σιμόες.

Το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι ο Χιμένεθ να παρατάξει την ΑΕΚ με 4-3-3. Τερματοφύλακας θα αρχίσει ο Αθανασιάδης, στόπερ θα παίξουν οι Νεντελτσιάρου και Σβάρνας, δεξιός μπακ θα αγωνιστεί ο Βασιλαντωνόπουλος και αριστερός μπακ ο Μιτάι.

Στη μεσαία γραμμή, οι Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς και Γαλανόπουλος θα συνθέσουν την τριάδα, Λιβάι Γκαρσία και Μάνταλος θα είναι οι δύο εξτρέμ και ο Ανσαριφάρντ θα τοποθετηθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ