Παναθηναϊκός : Εκδικάστηκε του Ταυλαρίδη, ορατό πλέον το -3

Παναθηναϊκός : Εκδικάστηκε του Ταυλαρίδη, ορατό πλέον το -3

Δεν πήρε αναβολή αυτή τη φορά η υπόθεση Ταυλαρίδη, σε μια εβδομάδα η απόφαση ξεκάθαρος ο κίνδυνος για -3 στον Παναθηναϊκό.

Αυτή την φορά δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή στην υπόθεση του Ταυλαρίδη. Η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά, η απόφαση αναμένεται να βγει το αργότερο σε μια εβδομάδα και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος για -3 βαθμούς στον Παναθηναϊκό.

Περιθώριο περίπου δέκα ημερών έχει πλέον ο Παναθηναϊκός προκειμένου να εξοφλήσει 97.000 ευρώ που χρωστάει στον Στάθη Ταυλαρίδη και να γλιτώσει από την αφαίρεση τριών βαθμών που θα αποτελέσει πλήγμα κυρίως στο γόητρο και στην «εικόνα» του συλλόγου.

Η υπόθεση εκδικάστηκε πριν από λίγη ώρα από στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου βρέθηκε και ο ίδιος ο Ταυλαρίδης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Πάρη Ατλαμάζογλου. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε εκ νέου αναβολή, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να λέει για ακόμα μια φορά πως ο σύλλογος περιμένει κάποια χρήματα ώστε να κλείσει εκκρεμότητες, ωστόσο αυτή τη φορά το αίτημά του δεν έγινε δεκτό.

Ο δικαστής του είπε πως η υπόθεση έχει πάρει πολλές φορές αναβολή και δεν μπορεί να δώσει άλλη και πλέον αναμένεται η απόφαση σε περίπου μία εβδομάδα, ίσως και νωρίτερα.

Είναι δεδομένο πως αν ο Παναθηναϊκός δεν εξοφλήσει τον παίκτη μέχρι να ανακοινωθεί η απόφαση, τότε η ποινή θα είναι αφαίρεση τριών βαθμών και οι «πράσινοι» θα έχουν το περιθώριο περίπου δέκα ημερών από την ανακοίνωση της ποινής ώστε να βρουν χρήματα και να εξοφλήσουν τον Ταυλαρίδη, για να μην ισχύσει η ποινή.

Με λίγα λόγια, πλέον στον Παναθηναϊκό ξεκινούν έναν… αγώνα δρόμου για να βρουν 97.000 ευρώ και να βγάλουν από πάνω τους μια και καλή τον κίνδυνο της αφαίρεσης βαθμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ