Τραγική άμυνα του Αρη, 2ο πέναλτι στην ΑΕΚ και… 3-0 στο ημίχρονο (Vids)

Τραγική άμυνα του Αρη, 2ο πέναλτι στην ΑΕΚ και… 3-0 στο ημίχρονο (Vids)

Ο Αρης παραπαίει εναντίον της ΑΕΚ, έχοντας παράπονα από τον διαιτητή Κουλμπάκοφ για τις αποφάσεις του. Αρνητικοί πρωταγωνιστές Σούντγκρεν, Ρόουζ.

Ο Αρης βρέθηκε στο καναβάτσο από το πρώτο ημίχρονο. Με την ΑΕΚ να εκμεταλλεύεται τα πολύ σοβαρά αμυντικά λάθη των Κίτρινων και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το 2-0 έγινε από μία φάση που δεν φάνταζε επικίνδυνη. Ο Σούντγκρεν, ωστόσο, έκανε απαράδεκτη άμυνα σε διώξιμο της μπάλας από την άμυνα της ΑΕΚ, ο Ανσαριφάρντ του πήρε την μπάλα με χαρακτηριστική άνεση, έδωσε στον Σιμάνσκι, ο Πολωνός μπήκε στην περιοχή του Αρη και σέρβιρε στον αμαρκάριστο και επερχόμενο Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος με πλασέ έκανε εύκολα το 2-0 μόλις στο 28′.

Μόλις 9 λεπτά μετά η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ βγήκε πάλι στην επίθεση. Ο Γαλανόπουλος μπήκε στην περιοχή, δεν πρόλαβε να σουτάρει, έπεσε στο χορτάρι και τραυματίστηκε, μετά από σύγκρουση με τον Ρόουζ, που είχε προλάβει να διώξει την μπάλα.

Ο Κουλμπάκοφ αρχικά δεν έδωσε τίποτε, ωστόσο ενημερώθηκε από το VAR ότι καλό θα ήταν να τσεκάρει τη φάση, για πιθανότητα πέναλτι. Και αυτό έκανε. Ετσι, αφού έλεγξε τη φάση, αποφάσισε να υποδείξει πέναλτι για την ΑΕΚ, για την προβολή του Ροζ στον Γαλανόπουλο στην περιοχή. Μάλιστα, έδειξε και την κίτρινη κάρτα στον Γάλλο στόπερ. Ο οπίος ενεπλάκη και στα δύο πέναλτι εναντίον του Αρη.

Και σε αυτή την περίπτωση οι παίκτες του Μάντζιου και ο πάγκος του Αρη αντέδρασαν έντονα, αμφισβητώντας την απόφαση του διαιτητή, ωστόσο η απόφασή του δεν άλλαξε. Με τον Ανσαριφάρντ να παίρνει την μπάλα από τα χέρια του Τάνκοβιτς και να εκτελεί ο ίδιοες την εσχάτη των ποινών, νικώντας για 3η φορά στον Κουέστα, στο 37ο λεπτό.

Δείτε και το πρώτο γκολ της ΑΕΚ, που αμφισβήτεισαν έντονα οι άνθρωποι του Αρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ