Σιμάνσκι : «Δεν έκανα καμία χειρονομία»

Σιμάνσκι : «Δεν έκανα καμία χειρονομία»

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι ανέφερε στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως δεν έκανε καμία χειρονομία στον πάγκο του Άρη μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Ένταση υπήρξε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά το τέλος της αναμέτρησης του Άρη και της ΑΕΚ, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια, χωρίς ωστόσο η κατάσταση να ξεφέυγει.

Με το σφύριγμα της λήξης ο Σιμάνσκι φέρεται να είπε κάτι προς τον πάγκο του Άρη, με αποτέλεσμα ο Ματίγια να πάει προς το μέρος του μέσου της ΑΕΚ. Όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όλα άρχισαν από την προκλητική συμπεριφορά του Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος έκανε χειρονομίες προς τους αντιπάλους του και έβριζε συνεχώς, με αποτέλεσμα να εξαγριώσει τους ποδοσφαιριστές και τον πάγκο του Αρη.

Σύμφωνα ωστόσο με τον Πολωνό μέσο της Ένωσης, τίποτα από όσα αναφέρει η πλευρά του Άρη δεν ισχύει, καθώς ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είπε στους ανθρώπους της ομάδας πως δεν έκανε καμία χειρονομία.

«Δεν ισχύει τίποτα απολύτως, δεν έκανα καμία χειρονομία», φέρεται να είπε ο Σιμάνσκι κατά την αποχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ