ΣΦ ΠΑΟΚ : «Προστατεύουμε την ομάδα, το άναμμα πυρσών αναβάλλεται…»

ΣΦ ΠΑΟΚ : «Προστατεύουμε την ομάδα, το άναμμα πυρσών αναβάλλεται…»

Ανακοίνωση ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέδωσαν οι ΣΦ ΠΑΟΚ, καλώντας τους φίλους του Δικεφάλου να προστατέψουν και να περιφρουρήσουν το γήπεδο της Τούμπας, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας των ασπρόμαυρων.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ κάλεσε ομάδα και κόσμο να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων στο ντέρμπι της Κυριακής (25/2, 19:30) κόντρα στον Ολυμπιακό και παράλληλα να προστατέψουν την Τούμπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Την Κυριακή υποδεχόμαστε την ομάδα που τόσα χρόνια αντιπροσωπεύει ότι πιο βρωμερό και μισητό έχουμε αντιμετωπίσει από το 1926 μέχρι σήμερα. Περιμένουμε από την Ομάδα να σταθεί στο ύψος της και να τους θυμίσει την επί 21 ετών αγαπημένη τους συνήθεια. Το πρωτάθλημα όμως δεν τελειώνει την Κυριακή. Στον αγώνα με το χανούμι πρέπει να είμαστε όλοι παρών και θα είμαστε.

Καλούμε τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ να προστατεύσει την ομάδα και να περιφρουρήσει το γήπεδο. Η Ομάδα δεν πρέπει να τιμωρηθεί και οποιοσδήποτε προσπαθήσει να προκαλέσει την τιμωρία της θα αντιμετωπιστεί σαν προβοκάτορας και θα δεχτεί τις συνέπειες.

ΥΓ1. Το άναμμα των πυρσών αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

ΥΓ2. Είμαστε κάθετα αντίθετοι με το νόμο που απαγορεύει τις μετακινήσεις και το άναμα των πυρσών. Ακόμα περιμένουμε την επίσημη θέση και τις επίσημες ενέργειες της ΠΑΕ για την κατάργηση των συγκεκριμένων αποφάσεων.

ΥΓ3. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του double αλλά αυτό δεν πρόκειται να μας κάνει να αλλάξουμε ή να υποχωρήσουμε στα οπαδικά μας πιστεύω και αξίες.

ΥΓ4. Ευχόμαστε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην ξαναβγάλει ανακοίνωση που να αποτρέπει τον κόσμο να ακολουθήσει την ομάδα. Επόμενη στάση Τρίπολη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ