Η υπερηφάνεια του Βαγγελη Μαρινάκη, τα συγχαρητήρια, η «εντολή» για το Κύπελλο και το… Champions League

Η υπερηφάνεια του Βαγγελη Μαρινάκη, τα συγχαρητήρια, η «εντολή» για το Κύπελλο και το… Champions League

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης χάρηκε και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου και έδωσε το (ξεκάθαρο) μήνυμα της επόμενης ημέρας στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Το ντέρμπι τελειώνει. Ο Ολυμπιακός νικάει 3-1 τον Παναθηναϊκό και κατακτά τον τίτλο και μαθηματικά. Το 46ο πρωτάθλημα είναι και τυπικά στον Πειραιά. Το πάρτι ξεκινάει… Ποδοσφαιριστές, προπονητές και επιτελείο των Πειραιωτών τραγουδούν και γιορτάζουν. Δικαίως. Ο κόπος τους, η κούρασή τους, ο ιδρώτας τους, μετουσιώθηκε σε έναν από τους πιο εμφατικούς τίτλους όλων των εποχών. Έναν τίτλο που κατακτήθηκε με ποδοσφαιρική ανωτερότητα. Με ποιότητα. Με ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Με κλάση και μαζική αποδοχή.

Η ομάδα αυτή προέκυψε από ένα πολύ ξεκάθαρο πρότζεκτ. Αμιγώς ποδοσφαιρικό πρότζεκτ. Το οποίο ενέκρινε και στήριξε με πολλά χρήματα αλλά και εμπιστοσύνη η καθ’ ύλην αρμόδιος για… όλα στον σύλλογο. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, μετά τη νέα νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του. Την υπερηφάνεια του για την ομάδα που έχτισε (κυριολεκτικά) από το μηδέν το καλοκαίρι του 2018.

«Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη και για το πρωτάθλημα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα», ήταν τα πρώτα του λόγια στους ποδοσφαιριστές του για τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Και εν συνεχεία έδωσε και το στίγμα της επόμενης ημέρας. Θέτοντας ως άμεσο επόμενο στόχο για την ομάδα του την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Εχουμε κάνει μια πολύ καλή χρονιά μέχρι τώρα, μπράβο σε όλους. Αλλά δεν τελειώσαμε. Εχουμε μπροστά μας και το Κύπελλο».

Εχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι ένας από τους βασικούς λόγους που ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε άλλο επίπεδο από τους εγχώριους αντιπάλους του, είναι το γεγονός ότι λειτουργεί ποδοσφαιρικά. Και με βάση το ποδόσφαιρο, κάνει τις όποιες κινήσεις του. Κάτι που κάνει και τώρα, προετοιμάζοντας την επόμενη σεζόν. Κι ας μην έχει τελειώσει ακόμη η εφετινή. Διότι πολύ απλά, ο προγραμματισμός και η οργάνωση, είναι δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Ολυμπιακό της εποχής Μαρινάκη.

Και μπορεί να μην είναι ακόμη κοντά, αλλά στο μυαλό όλων στον Ολυμπιακό βρίσκεται και ο επόμενος μεγάλος στόχος, πέρα από το Κύπελλο. Ενας διαχρονικός στόχος των Ερυθρόλευκων. Ενας στόχος πολύ ξεκάθαρος και… ζωτικής σημασίας: Η πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Μια μάχη που ξεκινάει τον Ιούλιο και απασχολεί ήδη τους Πειραιώτες. Με… εντολή του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη. Είπαμε, χρονιά συνεχίζεται, αλλά η επόμενη έχει ήδη ξεκινήσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ