ΠΑΟΚ : Στροφή στον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ : Στροφή στον Ολυμπιακό

Οι Ασπρόμαυροι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό – Ατομικό για Βαρέλα, Περέιρα και Νινούα.

Την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (12/4), για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ.

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Γκαρσία είδε τους Βαρέλα, Περέιρα και Νινούα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Την Τρίτη (13/4) οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά θα έχουν ρεπό, ενώ η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη είναι την Τετάρτη (14/4) στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Ο Δικέφαλος παρέμεινε στην τρίτη θέση, αλλά απέκτησε συγκάτοικο την ΑΕΚ κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο τη δεύτερη θέση που είναι και ο στόχος του στη Super League Interwetten.

Η δουλειά, όμως, δεν σταματά καθώς στα Play Offs υπάρχουν μόνο δύσκολα παιχνίδια κι ο ΠΑΟΚ τώρα έχει να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (Κυριακή, 18.04, 19:30).

Η προετοιμασία άρχισε τη Δευτέρα (12.04) το πρωί στη Νέα Μεσημβρία. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποκατάσταση κι αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν σε υψηλή ένταση πάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και της κυκλοφορίας της μπάλας.

Οι Φερνάντο Βαρέλα, Άντριαν Περέιρα και Νίκα Νινούα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούν, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Την Τρίτη (13.04) οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη (14.04) στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ