ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 1-2 (vids)

ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 1-2 (vids)

O ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε (ξανά) στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ηττήθηκε (ξανά) στο β' μέρος αφού η Λαμία έκανε την ανατροπή και πήρε διπλό παραμονής στους Ζωσιμάδες. Σκόρερ και δημιουργός ο Ντέλετιτς, την ισοφάριση ο Τζανετόπουλος, άνοιξε το σκορ ο Μπρένερ.

Δεν του ταιριάζουν τα Play Out του ΠΑΣ Γιάννινα. Γιατί παρότι αρχίζει δυναμικά τα παιχνίδια και προηγείται στο σκορ, εν τέλει στο δεύτερο ημίχρονο μπλοκάρει και γνωρίζει ήττες με ανατροπή. Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν ο ΟΦΗ ο οποίος ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1 και επικράτησε 2-1 στο Ηράκλειο, σήμερα (12/4) ήταν η Λαμία η οποία πέτυχε την ανατροπή και επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ στους Ζωσιμάδες.

Ένα διπλό που φέρνει τη Λαμία σε θέση ισχύος για τη μάχη της παραμονής, αφού ανέβηκε στους 30 βαθμούς και απέχει πλέον εφτά βαθμούς από τη θέση που οδηγεί στο μπαράζ της Superleague. Κάτι που σημαίνει πως πρακτικά η ομάδα της Φθιώτιδας πρέπει να αυτοκτονήσει στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν, για να μην βρεθεί του χρόνου στην ίδια κατηγορία.

Ο Ντέλετιτς ήταν ο κορυφαίος για τη Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο, αφού δημιούργησε την ισοφάριση, σκόραρε το νικητήριο γκολ, είχε δοκάρι και από τα πόδια του άρχιζε ότι καλό έφτιαχνε το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει με μία χαλαρότητα τη διαδικασία, αφού με 34 βαθμούς μόνο μαθηματικά μπορεί να υποβιβαστεί, με ακραία σενάρια. Αλλά το άσχημο για τον Αργύρη Γιαννίκη ήταν ο τραυματισμός του Πίρσμα, που αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για θλάση, μάλλον θα χάσει τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός ο οποίος προηγήθηκε, συνεχίζοντας με κεκτημένη ταχύτητα από την καλή απόδοση στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Ο Πίρσμαν εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά στο 10′, η μπάλα από κόντρες στρώθηκε στον Μπρένερ και αυτός από κοντά «εκτέλεσε» τον Επασί.

Η αντίδραση ήταν αναγκαία για τη Λαμία και τη βρήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά με την ισοφάριση στο 47′, όταν ο Ντέλετιτς εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Τζανετόπουλος στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά σκόραρε. Ένα λεπτό αργότερα, ο σκόρερ παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, όταν με κεφαλιά πήγε να διώξει αλλά τράνταξε το δοκάρι του Επασί.

Ο ΠΑΣ άγγιξε το 2-1 αλλά ο Επασί απέκρουσε το τετ-α-τετ του Παμλίδη και στο 78′ ο Ντέλετιτς προειδοποίησε και απέναντι από τον Λοντίγκιν πλάσαρε στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν να συγκινούνται και ο Ντέλετιτς στο 82′ «χτύπησε» για το 1-2! Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μπήκε στην περιοχή από δεξιά και ωραίο πλασέ αυτή τη φορά σημάδεψε σωστά!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (62’ Σάλιακας), Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν (23’ Πήλιοας), Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (84’ Γροσδάνης), Ελευθεριάδης, Καρτάλης (62’ Παμλίδης), Μιλιντσεάνου

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπιάρνασον (75’ Βασιλακάκης), Ντέλετιτς (88’ Γκούγκα), Καραμάνος

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ