ΠΑΟΚ : Περιμένει Βαρέλα για Ολυμπιακό ο Γκαρσία

ΠΑΟΚ : Περιμένει Βαρέλα για Ολυμπιακό ο Γκαρσία

Ο Φερνάντο Βαρέλα έμεινε εκτός από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω προβλήματος στη μέση και ο Πάμπλο Γκαρσία περιμένει να δει αν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις προπονήσεις και στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Οι ασπρόμαυροι γνωρίζουν τη σημασία του ματς με τους ερυθρόλευκους για τη «μάχη» της δεύτερης θέσης για αυτό και ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει να έχει όλους του τους παίκτες διαθέσιμους.

Οι Θεσσαλονικείς θα αγωνιστούν μετά από τρία ματς στην Τούμπα, ενώ ο Ουρουγουανός τεχνικός θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, με μοναδικό ερωτηματικό να παραμένει ο Φερνάντο Βαρέλα.

Ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου του βορρά έχει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση με αποτέλεσμα να μείνει εκτός και από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και μένει να φανεί αν θα τις ξεπεράσει για να τεθεί στη διάθεση του Γκαρσία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αν δεν τα καταφέρει αναμένεται να είναι έτοιμος στο επόμενο ματς, με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ