Ολυμπιακός : Επιμένουν για Όλσον, στη λίστα και ο Ταβάρες

Ολυμπιακός : Επιμένουν για Όλσον, στη λίστα και ο Ταβάρες

Ο Σιμόν Όλσον που έγραψε to10.gr, αλλά και ο Σίντνεϊ Ταβάρες φέρονται να βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

O Ολυμπιακός μπορεί να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και να στοχεύει στην κατάκτηση του δεύτερου σερί νταμπλ, όμως παράλληλα κοιτάζει την αγορά προκειμένου να ενισχυθεί και να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος τη νέα σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι εκτός από την περίπτωση του Γιουνές Μπελχαντά που απασχολεί έντονα, παρακολουθούν στενά και τον Σιμόν Όλσον, όπως διαβάσατε από to10.gr, αλλά και τον Σίντνεϊ Ταβάρες, ο οποίος αγωνίζεται στην U23 της Λέστερ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα λοιπόν, και οι δυο ποδοσφαιριστές είναι στη λίστα των Πειραιωτών και εξετάζονται χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάτι παραπάνω τουλάχιστον προς το παρόν. Ο Όλσον που έχει ακουστεί και κατά το παρελθόν μένει ελεύθερος τον Δεκέμβρη από την Έλφσμποργκ και που ήδη συζητιέται σε αρκετά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Πρόκειται για έναν box to box μέσο που κάνει όλες τις δουλειές στη μεσαία γραμμή και αποτελεί έναν από τους καλύτερους (αν όχι τον καλύτερο) στη θέση του στη Σουηδία.

Την περσινή σεζόν είχε 34 συμμετοχές, με 4 γκολ και 5 ασίστ και απασχολεί ήδη ομάδες του εξωτερικού που περιμένουν να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του για να κάνουν επίσημη κρούση στην πλευρά του. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, μια από τις ομάδες που θέλει τον 24χρονο μέσο είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος όμως φέρεται να έχει ρίξει βάρος στην υπόθεση Μπελχαντά.

Όσον αφορά την άλλη περίπτωση, αυτή του Ταβάρες, ο 19χρονος χαφ φαίνεται πως παρακολουθείται διακριτικά από τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση. Παρότι θεωρείται μεγάλο project για τη Λέστερ και τον πιστεύουν πολύ στην ομάδα ο Μπρένταν Ρότζερς δεν του έχει δώσει ευκαιρίες τη φετινή σεζόν και όλα δείχνουν ότι την επόμενη θα παραχωρηθεί δανεικός από τις αλεπούδες.

Ο Ταβάρες παίζει ως «οκτάρι» και μία από τις ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί για εκείνον το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν η Μπαρτσελόνα. Εφόσον η αγγλική ομάδα αποφασίσει να τον παραχωρήσει δανεικό, τότε δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ασχοληθει με την περίπτωση του, ενώ δεδομένα θα είναι αρκετές οι ομάδες που θα κινηθούν για να τον κάνουν δικό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ