Δεν πέρασε η «παύλα» του ΠΑΟΚ, ξεκινούν οι προπονήσεις των Κ19

Δεν πέρασε η «παύλα» του ΠΑΟΚ, ξεκινούν οι προπονήσεις των Κ19

Ξεκινάει το πρωτάθλημα Κ19 της Super League, καθώς οι λοιμωξιολόγοι επιτρέπουν τις προπονήσεις από την Πέμπτη, δικαιώνοντας τους χειρισμούς της ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Πριν από μία εβδομάδα ο ΠΑΟΚ είχε επενδύσει στην… παύλα και στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League. Οι Θεσσαλονικείς έκαναν «γύρα» και προσπαθούσαν να πείσουν τις ομάδες να διακοπεί το πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί με τη βαθμολογία ως έχει. Και τον ΠΑΟΚ… πρωταθλητή με… 6 αγώνες και στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό, να ζητάει να βγει στο Champions League Νέων, χωρίς να χρειαστεί να παίξει.

Κι όμως, οι προσπάθειες του ΠΑΟΚ προσέκρουσαν στη λογική. Και στις κινήσεις που έκανε η διοίκηση της ακαδημίας του συλλόγου του Πειραιά. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι λοιμωξιολόγοι αναμένεται να ανάψουν το πράσινο φως για την επανέναρξη προπονήσεων των ομάδων Κ19, από αύριο, Πέμπτη.

Αυτό σημαίνει ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Β’ ομάδων της Super League μπαίνουν άμεσα σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση, ώστε να ξεκινήσει ξανά σύντομα το πρωτάθλημα, υπό προϋποθέσεις και ίσως κάποια διαφορετική μορφή. Κόντρα σε όσα ήθελε ο Δικέφαλος του Βορρά.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει to10.gr, από αύριο, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων της θα δώσει το ΟΚ και οι προπονήσεις των ομάδων της Κ19 θα ξεκινήσουν. Μάλιστα, ατύπως έχουν ενημερωθεί και οι σύλλογοι, με σκοπό να προετοιμαστούν και να μην χάσουν χρόνο για την επανέναρξη.

Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι πρόκειται για μια απολύτως ορθή απόφαση. Από τη στιγμή που έχουν πάρει άδεια να ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στην Ελλάδα, θα ήταν παράλογο να μην συμβεί το ίδιο και με το πρωτάθλημα Κ19 της Super League. Πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια.

Επί της ουσίας, πρόκειται για μια αποκατάσταση αδικίας. Μια αποκατάσταση που έγινε επετεύχθη κυρίως λόγω της πίεσης και των χειρισμών της διοίκησης του Ολυμπιακού και της Ακαδημίας των Πειραιωτών, αλλά και με τη σύμφωνα γνώμη της Super League. Και με γνώμονα το καλό των παιδιών. Καθώς όσο τα τμήματα υποδομής δεν παίζουν ποδόσφαιρο, χάνοντας γενιές. Και τα παιδιά χάνουν σπουδαίες ευκαιρίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ