Μάνατζερ Βέρντε : «Είναι χαρούμενος στη Σπέτσια, δύσκολη η ΑΕΚ στις διαπραγματεύσεις»

Μάνατζερ Βέρντε : «Είναι χαρούμενος στη Σπέτσια, δύσκολη η ΑΕΚ στις διαπραγματεύσεις»

Ο μάνατζερ του Ντανιέλε Βέρντε, Λουίτζι Λάουρο, ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής του είναι χαρούμενος στη Σπέτσια, ενώ χαρακτήρισε την ΑΕΚ δύσκολη στις διπαραγματεύσεις.

Ο δανεικός από την ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε, διανύει εξαιρετική σεζόν στη Serie A με τη φανέλα της Σπέτσια και είναι αρκετά χαρούμενος στην ιταλική ομάδα, σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Λουίτζι Λάουρο, ο οποίος χαρακτήρισε την Ένωση δύσκολη όσον αφορά το κομμάτι των διαπραγματεύσεων.

Μιλώντας στο «calciomercato» για τον Ιταλό εξτρέμ ο Λουίτζι Λάουρο ανέφερε: «Η Σπέτσια είναι κοντά στη παραμονή στη Serie A. Ο Ντανιέλε προσφέρει όσα μπορεί και είναι πολύ χαρούμενος. Ελπίζουμε τις επόμενες εβδομάδες να εξασφαλίσει τη παραμονή της στη κατηγορία και με τη βούλα.

Το γεγονός πως έπαιξε εκτός Ιταλίας τον βοήθησε πολύ να εξελιχθεί αγωνιστικά. Επαιξε στη La Liga και το ελληνικό πρωτάθλημα και απέκτησε εμπειρία. Ο προπονητής της Σπέτσια τον πίστεψε πολύ. Ηταν σημαντικό αυτό γιατί η ΑΕΚ ήταν δύσκολη στις διαπραγματεύσεις, βάζοντας αρκετές παραμέτρους στη συμφωνία.

Η Σπέτσια, έχει την υποχρέωση να τον αποκτήσει σε περίπτωση που παραμείνει στη Serie A και προφανώς ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς για να γίνει και ολοκληρωτικά παίκτης της Σπέτσια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ