ΠΑΟΚ : Με Βαρέλα κόντρα στον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ : Με Βαρέλα κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Φερνάντο Βαρέλα προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την προετοιμασία του για το κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (18/4, 19:30), για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ συνέχισε ο ΠΑΟΚ, με την προπόνηση της Τετάρτης (14/4) να αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα στον Πάμπλο Γκαρσία.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης είδε τον Φερνάντο Βαρέλα να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και να τίθεται στη διάθεσή του για το ματς με τους Πειραιώτες. Αντίθετα, ο Σίντζι Καγκάβα τραυματίστηκε και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ:

Η προπόνηση της Τετάρτης (14.04) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση με δρομικές ασκήσεις και παιχνίδι κατοχής, η τακτική είχε τον κύριο λόγο μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής, στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Σίντζι Καγκάβα στο τελευταίο μέρος της προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν πως υπέστη θλάση. Ο Ιάπωνας ξεκίνησε ήδη θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα και επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε δύο εβδομάδες.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση, ενώ μόνοι τους δούλεψαν και οι Νινούα και Περέιρα που ταλαιπωρούνται ακόμα σε κοιλιακούς και γόνατο αντίστοιχα. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης κι ο Φερνάντο Βαρέλα επέστρεψε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Την Πέμπτη (15.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ