«Η Μπράγκα θέλει τον Ολιβέιρα»

«Η Μπράγκα θέλει τον Ολιβέιρα»

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η Μπράγκα εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 29χρονου επιθετικού της ΑΕΚ.

Στο στόχαστρο της Μπράγκα φέρεται να βρίσκεται ο Ολιβέιρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου, αναφέρουν ότι η Μπράγκα χτύπησε την πόρτα του 29χρονου επιθετικού και προσπάθησε να τον δελεάσει, ενόψει του καλοκαιριού. Το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου και η πορτογαλική ομάδα θα μπορούσε να τον αποκτήσει χωρίς να δώσει χρήματα στην Ενωση.

Η Μπράγκα βρίσκεται στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας στην Primeira Liga και έχει εξασφαλίσει ήδη μια θέση στο Conference League, ενώ παλεύει για την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Μετά από 26 παιχνίδια βρίσκεται στο -3 από την Μπενφίκα. Η πορτογαλική ομάδα ψάχνει για έναν βαρύ σέντερ φορ και φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο 29χρονος από την πλευρά του, δεν δείχνει να επιθυμεί την παραμονή του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, ενώ αντίθετα εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στην πρώην ομάδα του Αχμέντ Χασάν. Πρόσφατα, ο Ολιβέιρα έγινε πατέρας και θα ήθελε να επιστρέψει στην Πορτογαλία για να ζήσει εκεί με την οικογένειά του.

Ο Ιβηρας επιθετικός φέτος έχει αγωνιστεί σε 34 παιχνίδια και έχει 10 γκολ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της ΑΕΚ έχει 68 συμμετοχές, με 26 γκολ και 10 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ