Fentagin : «Έχετε μαζέψει δέκα τσουτσέκια και έχουν κάνει την ομάδα άνω κάτω»

Fentagin : «Έχετε μαζέψει δέκα τσουτσέκια και έχουν κάνει την ομάδα άνω κάτω»

Περίπου 300 οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου πήγαν στην προπόνηση της ομάδας και διαμαρτυρήθηκαν σε Νίκο Λαζαρίδη και Σάββα Παντελίδη.

Η πορεία του Ατρόμητου στη Superleague είναι αντιστρόφως ανάλογη των προσδοκιών που υπήρχαν, ενώ είναι ορατός ο κίνδυνος του υποβιβασμού ή της συμμετοχής στο μπαράζ παραμονής, τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη των Play Out.

Η κάθετη πτώση της ομάδας προκάλεσε την οργή των Fentagin και περίπου 300 από αυτούς, πήγαν την Πέμπτη στο προπονητικό κέντρο και εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους στον προπονητή, Σάββα Παντελίδη και στον γενικό αρχηγό, Νίκο Λαζαρίδη.

«Τι πράγματα είναι αυτά; Είναι εικόνα αυτή; Φτάσαμε να μιλάμε για το αν θα πέσουμε τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Παίζετε με τα νεύρα μας φέτος. Εσύ Σάββα τι δηλώσεις ήταν αυτές που έκανες στο ματς με την Λάρισα; Έχεις καταλάβει που βρίσκεσαι και λες ότι δεν έχεις πίεση; Ατομικά το βλέπουμε; Θέλεις να μας δεις από την άλλη πλευρά δηλαδή;», ανέφεραν στον Παντελίδη.

Ακολούθως απευθυνόμενοι στον Νίκο Λαζαρίδη, του είπαν: «Έχετε μαζέψει δέκα τσουτσέκια και έχουν κάνει την ομάδα άνω κάτω. Εντάξει το καταλαβαίνουμε μια χρονιά να είναι αποτυχημένη. Αλλά να μιλάμε για 6η, 7η, 8η θέση όχι να κινδυνεύουμε με υποβιβασμό. Δεν θα ανεχτούμε άλλη αδιαφορία, θα ματώνετε την φανέλα. Θα περιμένουμε να δούμε βελτίωση στο ματς με τον ΟΦΗ, ειδάλλως την επόμενη εβδομάδα θα τα ξαναπούμε».

Αφού είπαν αυτά που ήθελαν, οι οπαδοί του Ατρόμητου έφυγαν χωρίς να δεχτούν να ακούσουν αντίλογο από τους δύο άνδρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ