Πρόβλημα με Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ

Ο Ίνγκι Ίνγκασον αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης.

Απρόοπτο στον ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού. Ο Ίνγκι Ίνγκασον ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση κυρίως για προληπτικούς λόγους με τους ανθρώπους της ομάδας πάντως να μην ανησυχούν.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Σε εβδομάδες χωρίς εμβόλιμο ματς, οι Πέμπτες έχουν χαρακτήρα προπονητικής κορύφωσης πριν από το επερχόμενο ματς της Κυριακής.

Έτσι και τώρα η ένταση κι ο ρυθμός ανεβαίνουν και η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις, δουλειά στο passing game και σπριντ. Στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο έδειξε στους παίκτες κάποια τακτικά στοιχεία ενόψει ντέρμπι, ενώ στο φινάλε διεξήχθησαν παιχνίδια μικρού χώρου, υψηλής έντασης.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο κι έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης, ακολουθώντας πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα. Η κατάσταση του Ισλανδού στόπερ δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι Άντριαν Περέιρα και Νίκα Νινούα , συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Σίντζι Καγκάβα , ο οποίος έκανε και θεραπεία, ενώ την αποκατάστασή του συνέχισε ο Ενέα Μιχάι , ο οποίος συνεχίζει να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Την Παρασκευή (16.04) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ