Δούμας : «Δεν πειράζεις καρφί στην Τούμπα αν δεν εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα»

Δούμας : «Δεν πειράζεις καρφί στην Τούμπα αν δεν εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα»

Ο αρχιτέκτων-μηχανικός του έργου της Νέας Τούμπας μίλησε για την ενδεχόμενη μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο αλλά και για το κλειδί για το νέο γήπεδο.

Δηλώσεις στον «Metropolis 95.5FM» παραχώρησε ο αρχιτέκτων-μηχανικός της Νέας Τούμπας, Τάκης Δούμας και αναφέρθηκε στο θέμα της μετακόμισης του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο αλλά και στα όσα ισχύουν γύρω από την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δούμας:

Για τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο:

«Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει απερίσκεπτα να πάει στο Καυτανζόγλειο. Δεν ξέρω κάτι για το Καυτανζόγλειο, δεν είναι της αρμοδιότητάς μου».

Για το πότε θα ωριμάσουν οι συνθήκες της νέας Τούμπας ώστε να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη ο ΠΑΟΚ:

«Θεωρώ ότι πρώτη προϋπόθεση είναι να οριστικοποιηθεί η έκθεση του Προεδρικού Διατάγματος. Το περιμένουμε μέσα στο 2021. Την προηγούμενη φορά είπα ότι το θεωρώ κοντά στου Αγίου Δημητρίου, στα τέλη Οκτώβρη. Τότε περίπου θα έχουμε το προεδρικό διάταγμα. Είναι το καλοκαίρι στη μέση».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί τη νέα περίοδο με έδρα το Καυτανζόγλειο:

«Αν αναλογιστούμε ότι η νέα περίοδος ξεκινά τον Αύγουστο, δεν μπορεί να πει κανείς ότι τη νέα σεζόν θα παίξει στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ έπαθε ότι έπαθε γιατί πριν πάρει την άδεια για το νέο γήπεδο, κατεδάφισε το γήπεδό της στη Ν. Φιλαδέλφεια. Οι αποστάσεις είναι μέρα με τη νύκτα. Δεν θα κατεδαφίσει το γήπεδο ο ΠΑΟΚ».

Για τη σπουδαιότητα του Προεδρικού Διατάγματος:

«Είναι κλειδί. Είναι ασφαλιστική δικλείδα το Προεδρικό Διάταγμα και δίνει δυνατότητα για το επόμενο βήμα. Αν είμαστε τον Σεπτέμβρη και ξέρουμε ότι θα βγει τον Οκτώβρη το Προεδρικό Διάταγμα, μπορεί να πει κανείς: κερδίζω έναν ενδιάμεσο χρόνο και μετακομίζω. Δεν σημαίνει αυτό όμως ότι θα κατεδαφιστεί η Τούμπα. Δεν πειράζεις καρφί στην Τούμπα αν δεν εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα. Είμαστε όμως στον τελικό δρόμο και μετά το καλοκαίρι θα περιμένουμε από βδομάδα σε βδομάδα το Προεδρικό Διάταγμα. Τώρα περιμένουμε το φάκελο στο Δήμο Θεσσαλονίκης από το Υπουργείο για να προχωρήσουμε στη διαδικασία ανάθεσης του σχεδίου. Δεν θα αργήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ