Ολυμπιακός : Το δίλημμα Γκαρθία και η κουβέντα με τον Σισέ

Ολυμπιακός : Το δίλημμα Γκαρθία και η κουβέντα με τον Σισέ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχε ανοίξει τα χαρτιά του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους ερυθρόλευκους κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως έχει αποφασίσει για τους δέκα κι έχει δίλημμα μόνο για το αριστερό άκρο της άμυνας. Μοιρασμένες οι πιθανότητες Κούτρη – Χατζισαφί και γιατί κέρδισε πόντους ο Ιρανός μετά το ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στου Ρέντη, για το πολύ σημαντικό κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Όσκαρ Γκαρθία πάντως να κρατά κλειστά χαρτιά σε ότι αφορά τις σκέψεις του για την εντεκάδα. Ο Ισπανός προπονητής των ερυθρόλευκων δεν έχει κάνει κάποια δοκιμή που να φανερώνει τα πλάνα του, αν και οι πληροφορίες από του Ρέντη αναφέρουν πως έχει πάρει τις αποφάσεις του για τις δέκα από τις έντεκα θέσεις της εντεκάδας.

Αυτή τη στιγμή ο 44χρονος τεχνικός έχει ένα μόνο δίλημμα κι αυτό αφορά το αριστερό άκρο της αμυντικής διάταξης των πρωταθλητών Ελλάδος, με τον Κούτρη και τον Χατζισαφί να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες. Ο Γκαρθία δεν έχει ακόμα αποφασίσει για το αν θα χρησιμοποιήσει το Έλληνα ή τον Ιρανό αμυντικό στην βασική εντεκάδα της ομάδας του.

Είναι κάτι το οποίο θα το αποφασίσει μετά την προπόνηση της Παρασκευής, μετά τις δοκιμές που θα κάνει στου Ρέντη κι αφού πρώτα κουβεντιάσει με τους συνεργάτες του. Οι πληροφορίες από το προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού αναφέρουν ότι οι πιθανότητες είναι αυτή τη στιγμή μοιρασμένες και κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει ποια θα είναι η επιλογή του Καταλανού προπονητή.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Χατζισαφί κέρδισε πόντους με την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ματς με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη. Ο Ιρανός μπακ έδειξε προσηλωμένος και στα αμυντικά του καθήκοντα (είχε μάλιστα και το εντυπωσιακό τάκλιν στον Λάμπρου στο τετ α τετ του νεαρού επιθετικού με τον Προτό) κι αυτό ικανοποίησε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον τεχνικό του Ολυμπιακού.

Η κουβέντα με τον Σισέ

Σε ότι αφορά τώρα το κέντρο της άμυνας, τα νέα είναι ευχάριστα για τον Πάπε Σισέ, καθώς ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα τις δύο τελευταίες μέρες. Ο νεαρός στόπερ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στα πλευρά και θα είναι στην διάθεση του Γκαρθία για το παιχνίδι στην Τούμπα. Ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρόλευκων θα έχει (πιθανότατα σήμερα) μια κουβέντα με τον Σισέ στο Ρέντη για να δει πως αισθάνεται ο παίκτης.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Σισέ έχει απουσιάσει από τα τελευταία παιχνίδια των πρωταθλητών και ο Γκαρθία θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για τον βαθμό ετοιμότητας του παίκτη. Ο Σισέ πάντως έλεγε χθες ότι αισθάνεται καλά, πως δεν έχει ενοχλήσεις και ότι είναι έτοιμος για να αγωνιστεί. Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο Σισέ θα είναι στο αρχικό σχήμα των πειραιωτών, στο μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά λοιπόν την εντεκάδα του Ολυμπιακού, το πιο πιθανό σχήμα είναι Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ Κούτρης ή Χατζισαφί, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οτζίτζα, Μιραλάς, Μάριν και Ανσαριφάρντ. Ο Γκαρθία έχει κάνει κάποιες σκέψεις και για τον Τζούρτζεβιτς στην κορυφή της επίθεσης αλλά ο Ανσαριφάρντ είναι αυτός που έχει το προβάδισμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ