«Επιστρέφει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό ο Σισέ»

«Επιστρέφει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό ο Σισέ»

Η Σεντ Ετιέν δεν δύναται να πληρώσει τη ρήτρα του Σισέ και ο Σενεγαλέζος αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Ήδη ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του οι «στεφανουά».

Πολύ σύντομο θα είναι όπως φαίνεται το πέρασμα του Αμπού Σισέ από τη Σεντ Ετιέν. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό στη γαλλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού τον περασμένο Ιανουάριο αλλά σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Γαλλίας το καλοκαίρι θα επιστρέψει στον Πειραιά.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη ρήτρα που υπάρχει στη συμφωνία και καθιστά αδύνατη την αγορά του Αφρικανού άσου. Η Σεντ Ετιέν θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 13 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Σισέ και όπως τονίζεται αυτό δεν θα συμβεί με τον Κλοντ Πιέλ να αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του για το κέντρο της άμυνας.

Ο Σισέ μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 10 συμμετοχές με τους «στεφανουά» στο πρωτάθλημα πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις ωστόσο η υψηλή ρήτρα του αναγκάζει τη Σεντ Ετιέν να στραφεί αλλού. Ο Άντριο Γκαβιλόν που αγωνίζεται στη Λοριάν ως δανεικός από την Ίντερ φαίνεται πως είναι ο πρώτος στόχος για να πάρει τη θέση του Σισέ σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Γάλλοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ