Ο άμεσος κίνδυνος του ΠΑΟΚ και η έφεση του Ολυμπιακού

Ο άμεσος κίνδυνος του ΠΑΟΚ και η έφεση του Ολυμπιακού

Σήμερα η απολογία του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στους Ζωσιμάδες με την έκθεση ζημιών που έχει σταλεί στην ΓΓΑ να φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση το δικέφαλο. Σήμερα η εκδίκαση και της έφεσης του Ολυμπιακού.

Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στο ντέρμπι του πρωταθλήματος, ωστόσο πριν από το ματς παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η σημερινή μέρα και οι εξελίξεις που θα υπάρξουν. Αυτό διότι σήμερα το απόγευμα (16:00) έχει κληθεί σε απολογία ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στους Ζωσιμάδες ενώ μια ώρα αργότερα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της έφεσης που έχει ασκήσει ο Ολυμπιακός, κατά της αρχικής απόφασης για αφαίρεση τριών βαθμών, τιμωρίας της έδρας για δύο αγωνιστικές και 90.000 ευρώ πρόστιμο.

Σε ότι αφορά την υπόθεση του ΠΑΟΚ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση έχοντας έννομο συμφέρον. Μπορεί από τον δικέφαλο του Βορρά να έλεγαν πως δεν έχουν κανένα λόγο ανησυχίας για αλλαγή κατηγορίας που θα φέρει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με το ενδεχόμενο αφαίρεσης τριών πόντων, ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σε δύσκολη θέση, όχι μόνο λόγω των βίντεο που έχει δει όλη η Ελλάδα αλλά και λόγω της έκθεσης ζημιών στους Ζωσιμάδες. Μια έκθεση η οποία έχει σταλεί στην ΓΓΑ και περιγράφει επακριβώς τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο.

Μια έκθεση που αποδεικνύει ότι υπάρχει φθορά ιδιοκτησίας κι αυτό σημαίνει ότι ο δικέφαλος του Βορρά θα πρέπει να κληθεί σε απολογία με βάση την παράγραφο 4 β και όχι 4 α. Όπως έχουμε αναφέρει και στα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, ο αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας μπορεί να αλλάξει την κατηγορία εναντίον του ΠΑΟΚ. Η έκθεση ζημιών μάλιστα που είδε χθες το φως της δημοσιότητας θα τεθεί υπόψιν του αθλητικού δικαστή και δυσχεραίνει σε μεγάλο βαθμό την θέση του ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά την έφεση που έχει ασκήσει ο Ολυμπιακός κατά την αρχικής απόφασης για αφαίρεση τριών βαθμών από την ομάδα του λιμανιού, οι ερυθρόλευκοι είναι αισιόδοξοι πως θα δικαιωθούν με τα στοιχεία που θα παρουσιάσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ