Μπελχαντά, η πιο μεγάλη ώρα

Μπελχαντά, η πιο μεγάλη ώρα

Τα δεδομένα του... θρίλερ Μπελχαντά. Η Μπεσίκτας, οι προτάσεις από πολλές χώρες, εκείνη του Ολυμπιακού και το... ψηστήρι του Ελ Αραμπί.

Μια υπόθεση σαν του Γιουνές Μπελχαντά δεν μπορεί να είναι απλή. Πρόκειται για παίκτη από το πάνω ράφι, που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Με τον Ολυμπιακό να έχει δείξει πως τον θέλει, να τον έχει προσεγγίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πλέον να είναι σε φάση αναμονής. Βλέποντας πως δεν… παίζει μόνος του.

Ο Μαροκινός επιθετικός έχει μνηστήρες σχεδόν από… παντού. Η παρουσία του στην Τουρκία με τη φανέλα της Γαλατά ανέβασε ακόμα περισσότερο τις ήδη υψηλές μετοχές του. Και η Μπεσίκτας… θαμπώθηκε από την παρουσία του, με αποτέλεσμα να του έχει κάνει μια πολύ μεγάλη πρόταση.

Στην πρωτοπόρο του τουρκικού πρωταθλήματος ποντάρουν στην οικογένεια του παίκτη. Στην προσαρμογή της στην Κωνσταντινούπολη και στην επιθυμία της να παραμείνει εκεί. Επιπλέον, υπάρχει το ατού πως εφόσον κατακτήσει το πρωτάθλημα θα πάει απευθείας στα playoffs του Champions League. Άρα δύο παιχνίδια για να μπει στους ομίλους και εξασφαλισμένη θέση σε ομίλους του Europa League.

Εκτός από την Μπεσίκτας, ο Μπελχαντά έχει προτάσεις στα χέρια του από Αραβία, Ισπανία και Γαλλία. Τις επεξεργάζεται και σύντομα αναμένεται να πάρει την απόφασή του. Ο Ολυμπιακός; Φυσικά και δεν είναι εκτός παιχνιδιού. Το αντίθετο, υπάρχουν ελπίδες να κάνει δικό του τον παίκτη και το έχει αποδείξει σε περιπτώσεις ανάλογες με του Μαροκινού.

Η οικονομική προσφορά είναι πολύ καλή, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει αρχίσει το… ψηστήρι στον φίλο και συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα για το πόσο καλά είναι στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Και οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πάνω από το ακουστικό τους περιμένοντας και κοιτάζοντας ταυτόχρονα και άλλες περιπτώσεις.

Το θέμα αναμένεται να τελειώσει πάντως, είτε θετικά είτε αρνητικά, αρκετά σύντομα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να μπει σε πλειστηριασμό και ούτε να αφήσει το ζήτημα να γίνει σήριαλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ