ΠΑΟΚ : Μέσα με Ολυμπιακό ο Ίνγκασον (pic)

ΠΑΟΚ : Μέσα με Ολυμπιακό ο Ίνγκασον (pic)

Κανονικά στην αποστολή του Πάμπλο Γκαρσία για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ίνγκι Ίνγκασον.

Την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των play off της Super League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ. Μέσα στην αποστολή για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους βρίσκεται ο Ίνγκι Ίνγκασον που προπονήθηκε ξανά κανονικά και πήρε το «πράσινο» φως από το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου του Βορρά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

H τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με ένα πρόγραμμα ενεργοποίησης που περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, rondo και παιχνίδια ταχύτητας αντίδρασης. Στη συνέχεια διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων, ενώ στο φινάλε είχαμε εξάσκηση στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.

Το τεχνικό επιτελείο δεν υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες ενόψει Ολυμπιακού. Ο Νίκα Νινούα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Άντριαν Περέιρα έκανε αποθεραπεία, ο Ενέα Μιχάι έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Σίντζι Καγκάβα βγήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε τρέξιμο.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Δικεφάλου για το ντέρμπι είναι οι:

Ζίβκοβιτς , Πασχαλάκης , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Ουάρντα , Μουργκ , Λάμπρου , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ