Εμβιλά για ΠΑΟΚ : «Να ξεχάσουμε ότι είμαστε πρωταθλητές, να πάμε με αποφασιστικότητα» (vid)

Εμβιλά για ΠΑΟΚ : «Να ξεχάσουμε ότι είμαστε πρωταθλητές, να πάμε με αποφασιστικότητα» (vid)

Σύνθημα νίκης από τον Γιαν Εμβιλά για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ και όπως τόνισε ο Γιαν Εμβιλά πρέπει να ξεχάσει ότι είναι πρωταθλητής.

Ο 30χρονος μέσος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA και επισήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να έχει αποφασιστικότητα για τη νίκη και να αφήσει πίσω της την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εμβιλά:

«Είναι πολλά πράγματα που με κάνουν να αποδίδω καλά. Είναι ομάδα, οι συμπαίκτες μου, το τιμ, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Με στηρίζουν και έτσι, νιώθω πάρα πολύ καλά. Έχω τη στήριξη του προπονητή, έχω αυτοπεποίθηση. Κι όταν νιώθεις τόσο καλά, δεν μπορείς παρά να νιώθεις απελευθερωμένος και να αποδίδεις όσο καλύτερα μπορείς. Νιώθω ελεύθερος στον Ολυμπιακό. Είχα πει ότι το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα, πράγμα που έγινε. Τώρα θα πρέπει να εστιάσουμε στο Κύπελλο».

Για το ότι ανταπεξέρχεται σε όλες διατάξεις του Ολυμπιακού:

«Ο προπονητής είναι εκείνος που αποφασίζει. Όλες φορές που ο προπονητής μου ζήτησε κάτι, εγώ φώναξα παρών. Είμαι πάντα εδώ να ακολουθήσω τις οδηγίες. Δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι για τις αλλαγές. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και δεν θα την αλλάξω. Ο προπονητής μου έχει δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη και θέλω να του το ανταποδώσω με αυτόν τον τρόπο. Νιώθω αυτοπεποίθηση, σιγουριά και πάντα είμαι παρών».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Θα είναι πολύ δύσκολο. Ποτέ δεν είναι εύκολα τα πράγματα στην Τούμπα. Πρέπει να ξεχάσουμε ότι έχουμε κατακτήσει το Πρωτάθλημα, να ξεπεράσουμε αυτή την εφορία και να συγκεντρωθούμε. Μπορεί να είμαστε πρωταθλητές, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το επόμενο παιχνίδι μας. Πρέπει να πάμε με αποφασιστικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ